NLP FIT ONLINE

Ontdek hoe jij de regie kunt terugpakken op je eigen balans met deze UNIEKE combinatie tussen NLP en Mindfulness.

Ben jij klaar om te veranderen?

Je komt om in je TO DO lijstjes en hebt de ene na de andere (online-) meeting. Aan het einde van de dag plof je uitgeblust op de bank. Het lukt niet om te genieten van je vrije avond en je hebt moeite om mentaal af te schakelen. En je komt erachter dat dit al een hele tijd niet lukt. De avonden en het weekend heb je nodig om op te laden en je merkt dat dit eigenlijk niet voldoende is. En misschien heb je zelfs allerlei ‘vage’ lichamelijke klachten die mogelijk te relateren zijn aan stress.
Je wilt graag de balans houden, maar het lukt je niet. En je hebt inmiddels door dat jij degene bent die mag gaan veranderen.

Ontdek met NLP FIT

  • Hoe je weer de regie over je agenda en je leven krijgt.
  • Je weer in balans kunt zijn, zowel privé als zakelijk.
  • Wat de sleutel is naar FIT voelen.
  • Hoe jij denkt en of dat de strategie naar succes is.
  • Wat grenzen zijn en vooral HOE je je grenzen kunt behouden en aangeven.
  • Hoe je op een andere manier om kunt gaan met jouw (pieker)gedachten.
  • Hoe je op een andere manier met stress of moeilijke situaties om kunt gaan.
  • Dat meer in het moment zijn, ook betekent dat je weer leert genieten van de kleine dingen.
  • Hoe je wat milder kunt zijn naar jezelf.
  • Hoe je door meer focus, efficiënter wordt en tijd overhoudt.

Omgaan met gedachten

Leer om je gedachten op te merken, deze vanuit een ander perspectief te bekijken en gedachtepatronen te doorbreken. Misschien neem je ze iets te serieus: je bent namelijk niet je gedachten!

Leven met meer balans

Krijg inzicht in jouw waarneming en hoe jij dit vertaalt in gedrag, emoties en taal. En ontdek hoe je nieuwe patronen ontwikkelt om de doelen die jij graag wilt te realiseren.

Minder stress

Ontdek hoe je op een andere manier om kunt gaan met stress waardoor je uiteindelijk minder stress gaat ervaren en weer open kunt staan voor de mooie dingen in het moment.

In het moment

Ontdek hoe je je aandacht kunt houden op je huidige ervaring, waardoor je meer bewustzijn creëert, meer in met moment leeft en kunt genieten van de dingen zoals ze zijn.

Meer zelfcompassie

Stop met vechten tegen jezelf, waardoor er ruimte komt om anders naar de feiten te kijken. Er ontstaat vertrouwen, aanvaarding en de mogelijkheid om dingen los te laten.

Meer contact met de ander

‘Contact is de waardering van het verschil (Fritz Perls)’. Het gaat meestal niet over WAT je communiceert, maar over HOE jij contact maakt met die ander.  Leer communiceren vanuit je waarden.

Voor WIE?

NLP FIT online is geschikt voor iedereen die disbalans ervaart in zijn/haar leven. Meer specifiek is NLP FIT gericht op mensen met stress gerelateerde klachten, Burn-out, iedere vorm van disbalans of chronische pijnklachten.

 

Tijdens deze training wordt je je bewust van je overtuigingen en patronen en leer je beter omgaan met stress, pijn en ander ongemak. Door de combinatie van deze twee werelden, word je niet alleen cognitief bewust van je eigen handelen, maar leer je hele concrete vaardigheden om anders te denken, je grenzen beter te bewaken, meer in het moment te leven, milder te zijn voor jezelf en meer te genieten van de dingen die er echt toe doen.

 

Voor WIE is de training NIET geschikt:

Voor degene die op zoek is naar een ‘quick fix’ oplossing en geen tijd heeft of wil nemen voor zijn eigen veranderingsproces. Verandering gaat niet vanzelf. Je gaat in deze training ontdekken wat een slimme strategie is in het omgaan met ongemak en het aanleren van een nieuwe strategie kost tijd.

 

Dit betekent dat het belangrijk is om met regelmaat thuis aan de slag te gaan met hetgeen je tijdens de modules leert. De online modules kun je kijken waar en wanneer je maar wilt (ook via je telefoon). Je bepaalt natuurlijk je eigen tempo, maar hoe meer tijd je in jezelf investeert, hoe sneller je het effect voor jezelf gaat merken.

E-book aanvragen

Wil je graag een paar tips hoe je vandaag al kunt starten met leven vanuit aandacht? Vraag dan hier het gratis e-book ‘start je dag met aandacht’ aan.

Wat ga je leren per module?

Hoe neem je de wereld waar en ontwikkel je je zelfbeeld? Het belang van positief denken en een leven lang FIT. Maak een FIT plan voor jezelf en zet een eerste stap naar meer in het moment leven.

Leer hoe je je intentie kunt richten op meer balans. Ontwikkel de juiste mentale en fysieke attitude. En leer anders omgaan met obstakels.

Ontdek het verband tussen gedachten, gevoelens en lichaam. Leer hoe je kunt omdenken waardoor je situaties makkelijker kunt loslaten. Leer hoe je grenzen DOET in contact met de ander en ervaar de grenzen van je lichaam.

Ontdek welke patronen er zijn en welke hiervan bij jou de verandering tegenhouden. Leer anders omgaan met stress en moeilijke dingen die niet te veranderen zijn.

Ontdek welke rol jouw waarden en overtuigingen spelen in de evaluatie van ervaringen. En leer vanuit een andere waarde een situatie te beoordelen en je overtuigingen om te buigen.

Hoe kun je het beste voor jezelf zorgen als stress je de baas wordt? Maak keuze ten aanzien van je energiegevers en energievreters en ontdek tot slot hoe je nog zuiverder kunt communiceren.

Wil je eerst een les bekijken? Dat kan!

Wat krijg je?

Toegang tot ruim 20 uur NLP FIT online

Theorie, meditaties, opdrachten, formats en quizzen

Downloadbare handboeken (pdf) en meditaties

Te bekijken waar en wanneer je maar wilt (ook via je telefoon).

Standaard drie jaar onbeperkt toegang.

NLP FIT ONLINE

20 uur online materiaal

theorie, opdrachten, quizzen

geheel in eigen tijd

handboeken en meditaties downloadbaar

3 jaar onbeperkte toegang

NLP FIT LIVE

7 dagen training op locatie

kleine groepen

gratis NLP FIT online

5 x individuele coaching

ijsworkshop of dag naar keuze

Review

NLP FIT volgen was voor mij LIFECHANGING!! Inzicht gekregen in NLP én handvatten mogen krijgen vanuit Mindfulness. Mogen leren om de stemmetjes in mijn hoofd niet te hoeven geloven, om te zetten naar positieve overtuigingen en los te mogen laten. Vooral voor mijn gezondheid was het lifechanging; na jaren kunnen afbouwen met medicatie én van wantrouwen in mijn lichaam naar vertrouwen mogen gaan. Kortom: een cadeautje voor jezelf.

.

Review

Ik heb NLP FIT als zeer effectief ervaren. Het heeft me inzicht gegeven in mijn eigen handelen en daar waar nodig dit zelf aan te kunnen passen/te veranderen. Dit vanuit een stuk eigen regie. Je leert zelf in controle te komen over je eigen leerproces. Dit te herkennen en toe te passen. Een aanrader!

.

Neem contact op

We helpen je graag verder. Of je nu een vraag hebt, een opmerking wil plaatsen of meer informatie nodig hebt. Wij staan voor je klaar. Vul hieronder het formulier in, bel ons via +31 (0)6 2155 2778 of stuur een e-mail naar [email protected]

Bekijk hier al onze cursussen

Heart systems biedt activiteiten aan op het gebied van bewustwording, persoonlijke effectiviteit, verandering en groei voor mensen die vastgelopen zijn, steeds tegen dezelfde patronen aanlopen, uit balans zijn of een laag zelfbeeld hebben vanwege beperkende overtuigingen.

Onze overtuiging is dat mentale gezondheid minstens zo belangrijk is als lichamelijke gezondheid. Als je mentaal gezond bent, krijg je minder snel lichamelijke klachten en als die toch ontstaan ben je beter in staat hiermee om te gaan. Onze opleidingen helpen je om de regie terug te pakken zodat je jezelf ten goede kunt veranderen.

X