Wim Hof Methode

Kom en beleef een dag vol met alles wat je ooit hebt willen leren over de levensveranderende “Wim Hof ​​Methode®”.

 

De kracht van de Wim Hof Methode® is de combinatie van de drie pijlers: mindset, ademhaling en blootstelling aan kou. Deze drie pijlers helpen je om een groot aantal voordelen voor jezelf te bereiken:

  • hoger energieniveau
  • vermindering van stress
  • meer focus en wilskracht
  • sterker immuunsysteem

 

De WHM, een natuurlijk pad naar een optimale staat van lichaam en geest!

Een aantal keren per jaar gebruikt Bart Scholtissen de locatie van Heart Systems om deze workshop hier te verzorgen. Mocht je het leuk vinden om deel te nemen, laat ons dat dan weten via het contactformulier, dan geven wij je de aanvullende informatie voor deelname aan deze workshop.

De drie pijlers van de WIM HOF METHODE

Adem

De eerste pijler van de Wim Hof Methode® is ademen. We ademen altijd, maar we zijn ons meestal niet bewust van het enorme potentieel ervan. Verhoogde zuurstofniveaus bevatten een schat aan voordelen, en de gespecialiseerde ademhalingstechniek van de Wim Hof Method® onthult ze allemaal: meer energie, minder stressniveaus en een versterkte immuunrespons die snel ziekteverwekkers aanpakt.

 

Koude therapie

De kou is je warme vriend en een van de drie pijlers van de Wim Hof Methode®. Een juiste blootstelling aan de kou brengt een waterval aan gezondheidsvoordelen op gang, waaronder de opbouw van bruin vetweefsel en het daaruit voortvloeiende vetverlies, verminderde ontsteking die een versterkt immuunsysteem mogelijk maakt, evenwichtige hormoonspiegels, verbeterde slaapkwaliteit en de aanmaak van endorfine: goede chemicaliën in de hersenen die je humeur van nature verbeteren.

 

Inzet

De derde pijler van de Wim Hof Methode® is de basis van de andere twee: zowel blootstelling aan kou als bewust ademen vereisen geduld en toewijding om volledig onder de knie te krijgen. Gewapend met focus en vastberadenheid ben je klaar om je eigen lichaam en geest te verkennen en uiteindelijk meester te worden.

icon_mindfulness-f

Voor wie?

De cursus is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is om te werken aan zijn eigen persoonlijke ontwikkeling.
Mocht je bepaalde gezondheidsissues hebben, neem dan vooraf even contact met ons op om te overleggen.

Praktische info (data etc)

Wim Hof Methode

10 januari 2024

€ 150,-

Geulle

Tijdstip, trainer, locatie

De workshop wordt gegeven door Bart Scholtissen.
De workshop duurt van 10.00 – 16.00 (met mogelijke uitloop van een half uur).

Het aantal cursisten is maximaal 12 personen. De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en fruit.

 

Locatie

De workshop wordt gegeven bij Heart Systems Nederland, Hussenbergstraat 25, te Geulle, een schitterende locatie gelegen in een bosrijke omgeving in het heuvelachtige Zuid Limburg (vlakbij Maastricht-Airport).

De locatie heeft een zeer bijzonder karakter en een sterk persoonlijke touch. Het is mogelijk om gebruik te maken van meerdere ruimtes en te genieten van een heerlijke tuin. Kijk HIER voor een sfeerimpressie.

X