Spaarregeling voor Ambassadeurs

 

Mond tot mond reclame

Waarderen we nog het meest. Wij vinden het geweldig indien onze (oud) cursisten meewerken aan de bekendheid van onze opleidingen. Om dit te waarderen hebben we een interessante regeling ingericht.

 

Wat houdt dit in?

Heb je een opleiding gevolgd bij Heart Systems of heb je je net ingeschreven?
Dan ontvang je voor iedere persoon die zich door jouw actieve bijdrage inschrijft voor een opleiding bij Heart Systems, 10% (tot een maximum van 200 euro per keer) opleiding-spaargeld. Dit opleiding-spaargeld mag jij inzetten voor een bij Heart Systems te volgen opleiding naar keuze. Het bedrag wordt in mindering gebracht op de te betalen investering.

 

Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

  • Belangrijk om voorafgaande aan de inschrijving van de door jou aangedragen persoon per mail kenbaar te maken dat je van deze regeling gebruik wilt maken.
  • De aangedragen persoon moet daadwerkelijk starten aan de opleiding waarvoor hij/zij zich heeft ingeschreven.
  • Je krijgt een bevestiging per mail van de waarde van je opleiding-spaargeld. Bij Heart Systems wordt ook bijgehouden wat de hoogte is van je spaargeld.
  • Het opleiding-spaargeld is niet overdraagbaar aan anderen.
  • Je kunt opleiding-spaargeld stapelen: dat wil zeggen dat je voor iedere persoon die je aandraagt, opleiding-spaargeld ontvangt en dit ook in zijn geheel ingezet mag worden voor een opleiding naar keuze.
X