Klant reacties

Lous – NLP FIT

De NLP FIT cursus is op een onverwacht en mooi moment in mijn leven op mijn pad gekomen. Na deze training kan ik zeggen, dat nadat ik zoveel jaren therapie heb ondergaan, ik nu eindelijk de tools en vaardigheden aangeleerd kreeg waar ik ook daadwerkelijk mee aan de slag kan. In een sfeer die veilig en heel prettig voelde om mezelf te mogen zijn en mezelf te ontwikkelen, ging ik steeds meer begrijpen hoe mijn brein werkt. En heb ik ontdekt, dat ik met de juiste mindset, zelf de regie kan nemen over mijn eigen leven en (bijna) alles kan bereiken.

Janice – NLP FIT

Afgelopen periode heb ik de NLP-Fit training gevolgd en deze is voor mij heel waardevol geweest. Na een vervelende ervaring op vakantie met negatieve gedachtes als gevolg voelde ik dat het tijd was om hier iets mee te doen. Ik heb een intakegesprek gehad en dit voelde meteen goed. Zowel Chantal haar humor als de aanpak sprak mij meteen aan. De training heeft mij vele handvaten gegeven en inzichten geboden. Ook de individuele coaching sessies waren enorm nuttig en waardevol en gaven mij meer inzichten in mij als persoon. Daarnaast is het ook fijn dat dit wordt aangeboden want je wil niet altijd alles in een groep delen. Ik zat bij een kleine, maar fijne groep mensen waarbij we gehuild en gelachen hebben. Chantal, dankjewel voor alles!

Barbara – NLP Practitioner

De NLP-Practitioner opleiding bij Heart Systems heb ik als enorm waardevol ervaren. Ik heb technieken geleerd die heel makkelijk toepasbaar zijn en tegelijk enorme impact hebben. Echt verrassend waardoor deze opleiding mijn verwachtingen overtroffen heeft. Mede dankzij de fijne en deskundige begeleiding van Chantal die je zonder oordeel telkens uitdaagt de beste versie van jezelf te worden. Een aanrader voor iedereen die waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling!

Anita – Mindful Run

De afgelopen 5 lessen van de MindfullRun cursus heb ik veel geleerd en genoten van het in de buitenlucht bewegen, zowel letterlijk als figuurlijk! Want deze techniek levert niet alleen voordelen voor je lichaam maar zeer zeker ook voor je geest. De neusademhaling die mijn graadmeter is tijdens de lichamelijke inspanning heeft me bewust gemaakt van mijn conditie en het motiveert me enorm om hier ontwikkelstappen in te nemen om mijn uithoudingsvermogen te trainen. Zeer tevreden over vakkennis van Chantal en de persoonlijke, to-the-point, en opbouwende begeleiding; kortom zeer tevreden en een aanrader voor eenieder die zijn lijf-en-leven lief heeft!

Eveline – Mindful Run

Naast 'gewoon' hardlopen, is er nog zoveel meer....en dit in een klein groepje mogen ervaren. Vooral de neusademhaling heeft mij veel gebracht, hierdoor slaap ik nu beter. Verder meer bewustwording gekregen omtrent houding, tempo en vooral genieten. Dankjewel Chantal voor deze handvatten! Het is nu 'gewoon heerlijk' om hard te lopen.

Daisy – NLP FIT

De NLP-FIT training is voor mij een zeer waardevolle training geweest. Soms komen er zaken op je levenspad en vind je zelf geen uitweg. Als paniek toeslaat en je niet meer weet hoe je ontspanning en balans kunt vinden raad ik je deze NLP-FIT training aan. Voor mij persoonlijk is deze training goud waard. De sleutel tot balans. Je leert hoe je echt kunt ontspannen en je gedachtes kunt vergeten. Je leert hoe je kunt luisteren naar je lichaam. Alles is oké en mag er zijn. Ik ben door deze training een rijker persoon geworden ik heb veel nieuwe inzichten verkregen en mijn levenswijze is veranderd. Ik kan nu zeggen dat ik zelfs dankbaar ben dat ik door zo’n diep dal omhoog ben gekropen. Chantal je bent voor mij ongelooflijk belangrijk, je staat altijd voor me klaar. Dankjewel daarvoor.

Marlou – NLP Practitioner

Samen met nog 9 enthousiaste deelnemers ben ik eind september 2021 gestart met de opleiding NLP Practitioner bij Heart Systems. In die eerste maanden heb ik de lesstof en de praktijkoefeningen van deze opleiding ingenomen als losse onderdelen. Totdat het moment kwam waarop ik het verband tussen de oefeningen en de theorie begon te zien, te ervaren en te begrijpen. En dat was ook de benzine in de motor om te onderzoeken, wie ben ik, wat wil ik, wat voel ik? Dit te ontdekken via de tools van deze opleiding, langzaam maar gestaag. Met nu en dan de nodige weerstand……Met bewustwording en soms nog zoekende… Door het zien van beperkingen als uitdagingen…..Met het stellen van de juiste vragen….. Het herkennen van overtuigingen en ingesleten patronen. Kortom …….een mooie ontdekkingsreis met vallen en opstaan, met inzet en mooie resultaten…en met een onbedwingbare nieuwsgierigheid naar meer. En dit alles onder de bezielende leiding van Chantal in een veilige, ongedwongen omgeving op een prachtlocatie in Geulle…!

Manon – NLP Practitioner

Wat een verrijking deze NLP Practitioner opleiding! Ik had even tijd nodig om te begrijpen hoe theorie en praktijk (de vele oefeningen) samenvielen, maar toen ik die verbinding eenmaal maakte, vielen de losse delen als een puzzel in elkaar. Door de opleiding kan ik beter communiceren met klanten, maar ook met mijn vrienden en zeker met mezelf😊, heb ik meer begrip en respect voor andere meningen dan de mijne, heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen, durf ik vaker uit mijn comfortzone te komen, ben ik minder bang om 'fouten' te maken en heb ik ervaren hoe prachtig en verbindend het was om te leren in een groep van mensen die allemaal anders waren. Chantal weet als geen ander de groep te motiveren en stimuleren, legt theorie aan de hand van de nodige voorbeelden perfect uit, en doet dat met de nodige humor en warmte. Heel bijzonder. Aanrader!

Camiel – Mindful Run Privé Les

Ik vind het erg jammer dat de cursus alweer afgelopen is. Ik heb de cursus als zeer verfrissend en tegelijkertijd als ontspannend ervaren. Ik had het geluk om een op een begeleiding/ extra aandacht te krijgen. Ik vond de verdeling van de loopmomenten met leuke oefeningen en spelletjes tussendoor en daarnaast de nodige mindfulness oefeningen tijdens de lessen erg goed. Dit alles weet Chantal met veel enthousiasme en heldere uitleg over te brengen. Ik ben erg dankbaar dat ik deze cursus heb mogen volgen en als er een vervolg komt op deze mindful run cursus dan ben ik er zeker weer bij Chantal. Dankjewel voor deze mooie ervaring!

NLP FIT

Ik ben zo blij, dat ik aan de NLP-FIT training heb deelgenomen. Ik ben in relatief korte tijd tot veel nieuwe inzichten gekomen. Ik ben in contact gekomen met mensen, die hetzelfde pad bewandelen. Wij hebben elkaar kunnen helpen/van elkaar kunnen leren, mede door open te zijn over onze valkuilen. Ik heb door de theorie en bijbehorende uitleg bijv. geleerd om uit een gevoel te stappen, doordat je patronen kan herkennen. De mindfulness oefeningen hebben gezorgd voor meer ontspanning/balans. Én....de ijsworkshop heeft mij geleerd, dat mijn lichaam véél meer kan, dan ik ooit zelf voor mogelijk had gehouden; Mindset is Everything 💜. Ik kan het iedereen aanbevelen! Gun het jezelf! Je bent het waard 💜! Dank je wel Chantal! Dank je wel mede NLP-maatjes! Op naar een volgende training ☺!

NLP FIT

Zeer waardevolle training om je balans terug te vinden.

NLP FIT

De NLP-fit training heeft mij praktische handvaten meegegeven om de balans in mijn leven terug te vinden. Ik ben dankbaar dat ik samen met de coach en de groep op deze mooie locatie heb mogen werken aan een nog beter versie van mezelf. Ik kan het iedereen aanraden!

NLP FIT

Zonder te diep op de persoonlijke geschiedenis en oorzaken van ziekte of disbalans in te gaan, vooral gericht op een praktische handleiding om beter om te gaan met stress en disbalans in het leven. Goede, veilige sfeer en to the point oefeningen. De een op een gesprekken zijn een gerichte, meer persoonlijke aanvulling op de groepslessen. Wat mij betreft een aanrader en ik gun iedereen zo'n training! Je moet echt rekening houden met thuis oefenen, en dit blijven volhouden, dus investeren in jezelf.

Senna – NLP Practitioner

Terugblikkend op de afgelopen maanden heeft de NLP Practitioner mij vooral verdieping geboden in mijn weg van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mezelf nog beter leren kennen, nieuwe dingen over mezelf ontdekt. NLP is voor mij vooral anders leren denken en anders kijken naar zaken om me heen. De oefeningen bieden je praktische tools om in te zetten, voor zowel jezelf als de ander. Ik ben Chantal dankbaar voor haar warme, betrokken en doortastende manier van trainen en coachen. Chantal is een liefdevol mens dat je, daar waar nodig, een spiegel durft voor te houden.

Sandra – Mindful Run

Heb voor de 1e keer meegedaan aan de Mindfull run. Kan alleen maar zeggen dat het een positieve ervaring was en het me toch een andere kijk op het rennen heeft gegeven dan mijn oude verstand op 0 rennen.

Diana – Mindful Run

Heerlijk om één te zijn met de natuur. In een kleine groep met persoonlijke aandacht/coaching. Bewust in het moment zijn en sporten op je eigen niveau. Super. Ik heb ervan genoten.

Belinda – NLP Practitioner

NLP heeft mij een kijkje achter de schermen gegeven. Chantal nam ons mee in de wereld van diverse patronen en overtuigingen. Urenlang kon ik luisteren naar de theorie van NLP maar ook de ervaringen van Chantal en de mede-cursisten. Diverse sporen uit het verleden zijn aanwezig en soms ook erg diep. Door NLP heb ik geleerd dat deze sporen bij mij horen. Sommige mogen blijven, andere liever niet. Mijn rugzak is een flink stuk leger daar ben ik erg dankbaar voor. Door NLP heb ik er een gereedschapskist bij gekregen. Diverse tools gaan mij helpen om mijn doelen te bereiken. NLP, aanrader voor iedereen die een frisse start wil maken.

Chantal – NLP Practitioner en NLP Masterpractitioner

De NLP opleiding was voor mij persoonlijke verrijking. De Practitioner gaf al veel mooie inzichten. De Master was voor mij de kers op de taart. Ik ben erg dankbaar voor de inzichten die ik heb gekregen en de veranderingen die ik heb doorgemaakt. Naast dat het mij op persoonlijk gebied heeft verrijkt heeft het mij mooie handvatten en technieken gebracht die ik in mijn werk kan gebruiken om anderen nóg beter te helpen. Chantal is zeer kundig en begeleidt je gedurende de training tevens bij je persoonlijke proces. Ze zorgt voor een warme, veilige omgeving waar je echt mag zijn wie je werkelijk bent. Nogmaals bedankt voor dit alles!!

Sharine – NLP FIT

Goede training met handvatten die je de rest van je leven inzetten kan. Fijne sfeer en goede coach waar je je meteen bij op je gemak voelt.

Vera – NLP FIT

Voor iedereen die niet volledig in balans of fit is, is deze training een enorme aanrader. Ondanks dat je zelf denkt te weten wat er anders zou moeten, zaten in deze training veel praktische handvatten, handige oefeningen en echte 'eye-openers'. Ook de combinatie met de persoonlijke coachingsgesprekken werkte heel goed. Ik heb veel geleerd en vond het jammer dat de training was afgelopen.

Barry – NLP Practitioner

De NLP Practitioner opleiding van Heart Systems onder leiding van Chantal heeft me ontzettend geholpen en me bevrijdt van bepaalde vooroordelen. Ik gebruikte, als voormalig topsporter, veel te veel de "topsport” mentaliteit op een manier waar ik steeds vastliep. Deze opleiding heeft me o.a. geleerd en het inzicht gegeven om te investeren in personen om zo gezamenlijk als team tot een mooi resultaat te komen. Door deze enorme ontwikkeling op persoonlijk vlak haal ik hierdoor veel meer voldoening in zowel mijn werk als privé situaties. Deze opleiding, met de begeleiding van Chantal, is een "must do” voor iedereen die meer uit ’t leven wil halen!

Guy – NLP Masterpractitioner

‘Spelend verdiepend’ Na de NLP Practitioner ben ik begonnen met de NLP Master. Vanaf de Practitioner heb ik een dusdanige weg in geslagen, ik noem dit ‘de innerlijke weg’. Ik kon vanaf toen eigenlijk al niet wachten om met de Master te beginnen. Een tikkeltje ongeduldig, het was duidelijk dat de Master een erg welkome ontwikkelingsweg voor mij zou zijn. Tijdens elk blok van de Master vroeg ik aan mijn innerlijk kind wat ik moest doen, hij weet immers wat het beste voor mij en mijn omgeving is. Hij zei dat ik als een kind, met een oranje/gele bal van humor, speelsheid en kracht moest en mocht gaan spelen. Met mezelf en de mensen om mij heen. Op het werk en in privé. Maakt dat misschien niet gewoon uitdagingen gemakkelijker? Zijn we nog, wie werkelijk zijn? Tijdens de Master heb ik een congruente verandering van mijn Missie naar mijn omgeving kunnen maken. Een totaal nieuw leven gewoon! Waarin het ‘oude’ de basis heeft gevormd voor ‘vernieuwing’, voor een stuk verdieping in mezelf. De communicatievaardigheden en de oefeningsvaardigheden van de Master hebben ertoe geleid dat ik tegenwoordig als een krachtig therapeut te werk ga. Mede dankzij de Master, heb ik ook mijn eigen therapeutenpraktijk kunnen starten. Dankzij de zorg, warmte, deskundigheid en bezorgdheid van de trainers en medestudenten, heb ik de Master voor geen goud willen wissen. Een oprechte aanrader voor ieder die toe is aan een stuk verdieping voor zichzelf!

T. Geurts – IEMT Practitioner

“Ontzettend boeiend en mooie aanvulling op andere interventies. Krachtige manier om negatieve gevoelens bij een herinnering te neutraliseren”

Emmely – Trainer en coach

Dank je wel dat ik een paar hele mooie jaren assistent bij je mocht zijn. Het was leuk en leerzaam en zal me zeker helpen om zelf een goede trainer te zijn.

Esther – IEMT Practitioner

Zeer leerzame en effectieve training. Voor mij ging er een wereld aan mogelijkheden open. Zeer blij met dit nieuwe stuk gereedschap in mijn gereedschapskist.

Linda – NLP FIT

Ik heb de NLP fit training als zeer prettig en effectief ervaren. Het heeft me inzicht gegeven in eigen handelen en daar waar nodig dit zelf aan te kunnen passen/te veranderen. Dit vanuit een stuk eigen regie. Je leert zelf in controle te komen over je eigen leerproces. Dit te herkennen en toe te passen. Zeker een aanrader! Chantal; dank voor deze prettige training. Ik zal er nog lang mijn voordeel uit kunnen halen zowel zakelijk als privé.

Sandra – NLP FIT

Ik kan de cursus aan iedereen aanbevelen, het is confronterend maar op een goede manier. Vooral de combinatie met mindfulness is heel prettig. Unieke locatie met capabele coach.Ik kom graag nog een keer terug.

Mark – NLP Practitioner

Wat doe ik hier? Als vitale 55+ met een klas vol jonge mooie getalenteerde mensen? “Waar denk ik nu aan dacht het kind in mij…..ga toch spelen…”. Elk individu levert zijn eigen unieke bijdrage aan de wereld. Een zin die mij de eerste dag van de opleiding goed beviel. Vervolgens kwam ik op mijn zoektocht om een nog betere stress coach te zijn, allerlei ervaringen en technieken tegen die ik in mijn sporttas verzamelde. De ene keer ging er wat in en soms haalde ik er wat uit. Ik leerde ook mijn tas niet te vol te maken om in balans te blijven. Anders kan ik nooit verbonden zijn met de ander. Het leerde mij ook om nog meer in mijn kracht te staan. NLP is voor mij als Mindfulness: je kijkt, je ademt in en ademt uit. Naast allerlei ervaringen en technieken heb ik mijn hart en sporttas gevuld met warme en bijzondere vriendschappen. Dat heeft voor mij een persoonlijke waarde, in deze harde tijd. Ik wil iedereen bedanken van Heart Systems Nederland.

Anne – NLP Practitioner en Masterpractitioner

Chantal is een fantastische NLP trainer die NLP heel puur overbrengt. Chantal ziet veel, is authentiek, sensitief, respectvol en toegankelijk en weet een fijne sfeer te creëren, waarin het prettig leren is. Haar NLP opleidingen zijn helder, gestructureerd en mooi opgebouwd. Hierdoor wordt NLP tot een blijvende voedingsbodem voor persoonlijke en communicatieve groei, ook ver nadat de opleiding achter de rug is.

Theo – IEMT Practitioner

“Ontzettend boeiend en mooie aanvulling op andere interventies. Krachtige manier om negatieve gevoelens bij een herinnering te neutraliseren”

M. Meijer – IEMT Practitioner

IEMT is een efficiënte en effectieve methode om langdurige en chronische problematiek op te heffen. Het voordeel is dat het geen praatsessies zijn. Een geweldige methode voor in mijn rugzak. De trainster heeft humor en doet niets half. Dank voor het delen.

Franca – NLP Practitioner en Masterpractitioner

Integer, warm en uitermate professioneel is Chantal. Omdat zij een NLP-vakvrouw is én een heel goede trainer, krijg je bij Heart Systems de kans om NLP goed te leren beheersen. Er verandert nogal wat bij mensen die NLP volgen, vooral tijdens de Master. Chantal begeleidt mensen uitstekend tijdens dit proces, niet alleen tijdens de opleidingsdagen maar ook anders, mocht dat nodig zijn. Ze geeft mensen het gevoel dat ze veilig zijn in hun ontwikkelingsproces, mede omdat ze iedereen in alle rust en vrijheid hun eigen proces laat doorlopen (zonder te pushen). Ik heb de opleiding bij en met haar heel prettig gevonden en zie uit naar toekomstige vervolgcursussen en masterclasses.

Judith – IEMT Practitioner

De IEMT-practitioner is een zeer effectieve, bruikbare training voor elke coach die echte blijvende verandering bij zijn cliënten wil bewerkstelligen. Anne is bovendien een zeer gedreven, vakkundige en plezierige vakvrouw. Ik kan je deze training echt aanraden, succes en versnelling in je resultaten is verzekerd!

Judy – NLP Practitioner en Masterpractitioner

Ik ben zeer tevreden over Heart Systems. Chantal is behalve kundig en betrokken ook een heel prettige trainster. Ze heeft geen oordeel, waardoor ik me veilig voelde. In de opleiding word je opgeleid tot coach en tevens word jezelf gecoacht op jouw doelstellingen. In twee jaar heb ik zo´n ontwikkeling doormaakt. Ik heb o.a. veel meer zelfvertrouwen, ik heb bagage achtergelaten, ik heb nieuwe inzichten. Kortom ik weet mijn koers. Chantal bedankt!

Katrien – Mindfulness training

Doorgroeien in een nieuwe functie zorgde voor meer innerlijke conflicten. Het "oplossen" van deze conflicten deed ik in gedachten naast de taken die erbij kwamen. Kapot moe was ik als ik 's avonds thuis kwam, maar de rust om te ontspannen had ik niet. Om ervoor te zorgen dat ik niet zou uitvallen met een burn-out ben ik na de zomervakantie meteen gestart met een zeer verhelderend coaching traject bij Chantal van Heart Systems. Door hierna ook meteen de Mindfulness cursus te doen kon ik hetgeen dat ik in de coaching had geleerd ook meteen toepassen in de praktijk. Vooral de drie minuten adempauze en zit meditatie zorgt er voor dat ik nu veel beter met moeilijke situaties kan omgaan en deze dus sneller naast me neer kan leggen. Ik ga nu veel rustiger en zelfverzekerder het nieuwe jaar in.

Bianca – NLP FIT

Zelden zo een goede training gevolgd! Deze training heeft me enorm veel inzicht geboden in welke acties ik zelf kan ondernemen om mijn balans te bewaren en bewaken binnen de context waarin ik werk en leef. De wisselwerking tussen NLP en mindfullness was hierin uniek. Zeer ontspannend en leerzaam. Aanrader voor mensen die op zoek zijn naar meer balans en die niet bang zijn om oude overtuigingen en patronen te doorbreken om stappen richting meer zelfvertrouwen en zelfinzicht te zetten. Dank je Chantal!

Patrick – NLP FIT

Training is zeer waardevol om meer duidelijkheid te krijgen in gevoelen, waarnemingen, emoties enz enz, ik ben enorm geholpen door nu veel beter zaken van mezelf te herkennen en er vooral iets mee te doen. Duidelijkheid scheppen door tijdig je grenzen aan te geven om zo er voor te zorgen dat je niet het “point of no return” bereikt hebt. Nogmaals, zeer waardevol en zeker aan te bevelen bij mensen die met enorme tijdsdrukken werken en slecht nee kunnen zeggen of door stress signalen niets meer opvangen en er iets mee kunnen doen. TOP in mijn ogen

Ghata – vorige eigenaar en trainster Heart Systems

Chantal heb ik leren kennen als student. Ondanks haar universitaire titels en verdere studies en scholingen. Ze heeft geweldig veel bereikt en ik ken haar als een warme betrokken persoon. De kwaliteit om zich - ook in topposities - op te stellen als de leerling en dat te blijven in alles wat ze doet, vind ik een kwaliteit die weinig mensen leven. Chantal, jij bent er één van. Als ik je een lintje kon uitreiken, deed ik het. Hartelijke groet van je NLP-trainer en inmiddels ook vriendin.

Marielle – NLP Masterpractitioner

Nadat ik de NLP Practitioner op 1,5 uur rijden van thuis met succes had doorlopen, besloot ik om de Master dichter bij huis te gaan volgen. Vrij snel werd duidelijk dat Heart Systems een kwalitatief goed opleidingsinstituut is, een goede opvolger op de NLP Practitioner. Heart Systems is geaccrediteerd bij de beroepsvereniging V.I.V., hetgeen voor mij belangrijk was, daar ik NLP in mijn praktijk als coach wil toepassen. Aansluiting bij de V.I.V. biedt cliënten de mogelijkheid om een vergoeding uit het aanvullende pakket te verkrijgen. Eenmaal gestart bij Heart Systems kon ik ervaren dat de opleiding daadwerkelijk goed in elkaar zit. Verdieping, het onbewuste aanspreken, vooruitgang, goede begeleiding van Chantal en haar begeleiders, opbouwende feedback…al dit soort zaken hebben er bij mij voor gezorgd dat ik sterk in mijn schoenen ben gaan staan. Daar waar flinke onzekerheden bestonden aan het begin van de Master opleiding, bestaat er aan het einde zelfvertrouwen. Rust in het hoofd en daadkracht is naar voren geschoven. Voor het mooie hartverwarmende verdiepende jaar kan ik dan ook alleen maar dankbaar zijn. Een aanrader voor eenieder die vooruit wil in het leven.

Sigrid – NLP Masterpractitioner

Om mijn master NLP te doen heb ik gekozen voor Heartsystems. De deskundigheid en de betrokkenheid van Chantal en haar assistenten en het feit dat de groep relatief klein was, was voor mij reden me hier aan te melden. En hier ben ik erg dankbaar voor. Als je NLP echt goed in de vingers wilt krijgen, is het nodig dat je je veilig voelt om je open te stellen zodat je de feedback kunt ontvangen om te ontwikkelen. Binnen deze opleiding zijn deze factoren absoluut aanwezig. Je wordt op een zeer professionele en respectvolle manier begeleidt in het ervaren en het je eigen maken van NLP. Het heeft mij veel gebracht, in persoonlijk en zakelijk opzicht. Zo ben ik me meer bewust van mijn eigen patronen geworden waardoor ik milder ben naar mezelf en anderen toe. Ik heb een "nieuwe" verfrissende manier van kijken geleerd en heel veel praktische tools om mensen te begeleiden in hun worsteling met zichzelf en het leven. Verder is het met recht de leukste opleiding die ik tot nu toe heb gedaan, waarin ik kon zijn wie ik ben. Dank daarvoor!

X