Klant reacties

Sandra – Mindful Run

Heb voor de 1e keer meegedaan aan de Mindfull run. Kan alleen maar zeggen dat het een positieve ervaring was en het me toch een andere kijk op het rennen heeft gegeven dan mijn oude verstand op 0 rennen.

Diana – Mindful Run

Heerlijk om één te zijn met de natuur. In een kleine groep met persoonlijke aandacht/coaching. Bewust in het moment zijn en sporten op je eigen niveau. Super. Ik heb ervan genoten.

Belinda – NLP Practitioner

NLP heeft mij een kijkje achter de schermen gegeven. Chantal nam ons mee in de wereld van diverse patronen en overtuigingen. Urenlang kon ik luisteren naar de theorie van NLP maar ook de ervaringen van Chantal en de mede-cursisten. Diverse sporen uit het verleden zijn aanwezig en soms ook erg diep. Door NLP heb ik geleerd dat deze sporen bij mij horen. Sommige mogen blijven, andere liever niet. Mijn rugzak is een flink stuk leger daar ben ik erg dankbaar voor. Door NLP heb ik er een gereedschapskist bij gekregen. Diverse tools gaan mij helpen om mijn doelen te bereiken. NLP, aanrader voor iedereen die een frisse start wil maken.

Chantal – NLP Practitioner en NLP Masterpractitioner

De NLP opleiding was voor mij persoonlijke verrijking. De Practitioner gaf al veel mooie inzichten. De Master was voor mij de kers op de taart. Ik ben erg dankbaar voor de inzichten die ik heb gekregen en de veranderingen die ik heb doorgemaakt. Naast dat het mij op persoonlijk gebied heeft verrijkt heeft het mij mooie handvatten en technieken gebracht die ik in mijn werk kan gebruiken om anderen nóg beter te helpen. Chantal is zeer kundig en begeleidt je gedurende de training tevens bij je persoonlijke proces. Ze zorgt voor een warme, veilige omgeving waar je echt mag zijn wie je werkelijk bent. Nogmaals bedankt voor dit alles!!

Sharine – NLP FIT

Goede training met handvatten die je de rest van je leven inzetten kan. Fijne sfeer en goede coach waar je je meteen bij op je gemak voelt.

Vera – NLP FIT

Voor iedereen die niet volledig in balans of fit is, is deze training een enorme aanrader. Ondanks dat je zelf denkt te weten wat er anders zou moeten, zaten in deze training veel praktische handvatten, handige oefeningen en echte 'eye-openers'. Ook de combinatie met de persoonlijke coachingsgesprekken werkte heel goed. Ik heb veel geleerd en vond het jammer dat de training was afgelopen.

Barry – NLP Practitioner

De NLP Practitioner opleiding van Heart Systems onder leiding van Chantal heeft me ontzettend geholpen en me bevrijdt van bepaalde vooroordelen. Ik gebruikte, als voormalig topsporter, veel te veel de "topsport” mentaliteit op een manier waar ik steeds vastliep. Deze opleiding heeft me o.a. geleerd en het inzicht gegeven om te investeren in personen om zo gezamenlijk als team tot een mooi resultaat te komen. Door deze enorme ontwikkeling op persoonlijk vlak haal ik hierdoor veel meer voldoening in zowel mijn werk als privé situaties. Deze opleiding, met de begeleiding van Chantal, is een "must do” voor iedereen die meer uit ’t leven wil halen!

Guy – NLP Masterpractitioner

‘Spelend verdiepend’ Na de NLP Practitioner ben ik begonnen met de NLP Master. Vanaf de Practitioner heb ik een dusdanige weg in geslagen, ik noem dit ‘de innerlijke weg’. Ik kon vanaf toen eigenlijk al niet wachten om met de Master te beginnen. Een tikkeltje ongeduldig, het was duidelijk dat de Master een erg welkome ontwikkelingsweg voor mij zou zijn. Tijdens elk blok van de Master vroeg ik aan mijn innerlijk kind wat ik moest doen, hij weet immers wat het beste voor mij en mijn omgeving is. Hij zei dat ik als een kind, met een oranje/gele bal van humor, speelsheid en kracht moest en mocht gaan spelen. Met mezelf en de mensen om mij heen. Op het werk en in privé. Maakt dat misschien niet gewoon uitdagingen gemakkelijker? Zijn we nog, wie werkelijk zijn? Tijdens de Master heb ik een congruente verandering van mijn Missie naar mijn omgeving kunnen maken. Een totaal nieuw leven gewoon! Waarin het ‘oude’ de basis heeft gevormd voor ‘vernieuwing’, voor een stuk verdieping in mezelf. De communicatievaardigheden en de oefeningsvaardigheden van de Master hebben ertoe geleid dat ik tegenwoordig als een krachtig therapeut te werk ga. Mede dankzij de Master, heb ik ook mijn eigen therapeutenpraktijk kunnen starten. Dankzij de zorg, warmte, deskundigheid en bezorgdheid van de trainers en medestudenten, heb ik de Master voor geen goud willen wissen. Een oprechte aanrader voor ieder die toe is aan een stuk verdieping voor zichzelf!

T. Geurts – IEMT Practitioner

“Ontzettend boeiend en mooie aanvulling op andere interventies. Krachtige manier om negatieve gevoelens bij een herinnering te neutraliseren”

Emmely – Trainer en coach

Dank je wel dat ik een paar hele mooie jaren assistent bij je mocht zijn. Het was leuk en leerzaam en zal me zeker helpen om zelf een goede trainer te zijn.

Esther – IEMT Practitioner

Zeer leerzame en effectieve training. Voor mij ging er een wereld aan mogelijkheden open. Zeer blij met dit nieuwe stuk gereedschap in mijn gereedschapskist.

Linda – NLP FIT

Ik heb de NLP fit training als zeer prettig en effectief ervaren. Het heeft me inzicht gegeven in eigen handelen en daar waar nodig dit zelf aan te kunnen passen/te veranderen. Dit vanuit een stuk eigen regie. Je leert zelf in controle te komen over je eigen leerproces. Dit te herkennen en toe te passen. Zeker een aanrader! Chantal; dank voor deze prettige training. Ik zal er nog lang mijn voordeel uit kunnen halen zowel zakelijk als privé.

Sandra – NLP FIT

Ik kan de cursus aan iedereen aanbevelen, het is confronterend maar op een goede manier. Vooral de combinatie met mindfulness is heel prettig. Unieke locatie met capabele coach.Ik kom graag nog een keer terug.

Mark – NLP Practitioner

Wat doe ik hier? Als vitale 55+ met een klas vol jonge mooie getalenteerde mensen? “Waar denk ik nu aan dacht het kind in mij…..ga toch spelen…”. Elk individu levert zijn eigen unieke bijdrage aan de wereld. Een zin die mij de eerste dag van de opleiding goed beviel. Vervolgens kwam ik op mijn zoektocht om een nog betere stress coach te zijn, allerlei ervaringen en technieken tegen die ik in mijn sporttas verzamelde. De ene keer ging er wat in en soms haalde ik er wat uit. Ik leerde ook mijn tas niet te vol te maken om in balans te blijven. Anders kan ik nooit verbonden zijn met de ander. Het leerde mij ook om nog meer in mijn kracht te staan. NLP is voor mij als Mindfulness: je kijkt, je ademt in en ademt uit. Naast allerlei ervaringen en technieken heb ik mijn hart en sporttas gevuld met warme en bijzondere vriendschappen. Dat heeft voor mij een persoonlijke waarde, in deze harde tijd. Ik wil iedereen bedanken van Heart Systems Nederland.

Anne – NLP Practitioner en Masterpractitioner

Chantal is een fantastische NLP trainer die NLP heel puur overbrengt. Chantal ziet veel, is authentiek, sensitief, respectvol en toegankelijk en weet een fijne sfeer te creëren, waarin het prettig leren is. Haar NLP opleidingen zijn helder, gestructureerd en mooi opgebouwd. Hierdoor wordt NLP tot een blijvende voedingsbodem voor persoonlijke en communicatieve groei, ook ver nadat de opleiding achter de rug is.

Theo – IEMT Practitioner

“Ontzettend boeiend en mooie aanvulling op andere interventies. Krachtige manier om negatieve gevoelens bij een herinnering te neutraliseren”

M. Meijer – IEMT Practitioner

IEMT is een efficiënte en effectieve methode om langdurige en chronische problematiek op te heffen. Het voordeel is dat het geen praatsessies zijn. Een geweldige methode voor in mijn rugzak. De trainster heeft humor en doet niets half. Dank voor het delen.

Franca – NLP Practitioner en Masterpractitioner

Integer, warm en uitermate professioneel is Chantal. Omdat zij een NLP-vakvrouw is én een heel goede trainer, krijg je bij Heart Systems de kans om NLP goed te leren beheersen. Er verandert nogal wat bij mensen die NLP volgen, vooral tijdens de Master. Chantal begeleidt mensen uitstekend tijdens dit proces, niet alleen tijdens de opleidingsdagen maar ook anders, mocht dat nodig zijn. Ze geeft mensen het gevoel dat ze veilig zijn in hun ontwikkelingsproces, mede omdat ze iedereen in alle rust en vrijheid hun eigen proces laat doorlopen (zonder te pushen). Ik heb de opleiding bij en met haar heel prettig gevonden en zie uit naar toekomstige vervolgcursussen en masterclasses.

Judith – IEMT Practitioner

De IEMT-practitioner is een zeer effectieve, bruikbare training voor elke coach die echte blijvende verandering bij zijn cliënten wil bewerkstelligen. Anne is bovendien een zeer gedreven, vakkundige en plezierige vakvrouw. Ik kan je deze training echt aanraden, succes en versnelling in je resultaten is verzekerd!

Judy – NLP Practitioner en Masterpractitioner

Ik ben zeer tevreden over Heart Systems. Chantal is behalve kundig en betrokken ook een heel prettige trainster. Ze heeft geen oordeel, waardoor ik me veilig voelde. In de opleiding word je opgeleid tot coach en tevens word jezelf gecoacht op jouw doelstellingen. In twee jaar heb ik zo´n ontwikkeling doormaakt. Ik heb o.a. veel meer zelfvertrouwen, ik heb bagage achtergelaten, ik heb nieuwe inzichten. Kortom ik weet mijn koers. Chantal bedankt!

Katrien – Mindfulness training

Doorgroeien in een nieuwe functie zorgde voor meer innerlijke conflicten. Het "oplossen" van deze conflicten deed ik in gedachten naast de taken die erbij kwamen. Kapot moe was ik als ik 's avonds thuis kwam, maar de rust om te ontspannen had ik niet. Om ervoor te zorgen dat ik niet zou uitvallen met een burn-out ben ik na de zomervakantie meteen gestart met een zeer verhelderend coaching traject bij Chantal van Heart Systems. Door hierna ook meteen de Mindfulness cursus te doen kon ik hetgeen dat ik in de coaching had geleerd ook meteen toepassen in de praktijk. Vooral de drie minuten adempauze en zit meditatie zorgt er voor dat ik nu veel beter met moeilijke situaties kan omgaan en deze dus sneller naast me neer kan leggen. Ik ga nu veel rustiger en zelfverzekerder het nieuwe jaar in.

Bianca – NLP FIT

Zelden zo een goede training gevolgd! Deze training heeft me enorm veel inzicht geboden in welke acties ik zelf kan ondernemen om mijn balans te bewaren en bewaken binnen de context waarin ik werk en leef. De wisselwerking tussen NLP en mindfullness was hierin uniek. Zeer ontspannend en leerzaam. Aanrader voor mensen die op zoek zijn naar meer balans en die niet bang zijn om oude overtuigingen en patronen te doorbreken om stappen richting meer zelfvertrouwen en zelfinzicht te zetten. Dank je Chantal!

Patrick – NLP FIT

Training is zeer waardevol om meer duidelijkheid te krijgen in gevoelen, waarnemingen, emoties enz enz, ik ben enorm geholpen door nu veel beter zaken van mezelf te herkennen en er vooral iets mee te doen. Duidelijkheid scheppen door tijdig je grenzen aan te geven om zo er voor te zorgen dat je niet het “point of no return” bereikt hebt. Nogmaals, zeer waardevol en zeker aan te bevelen bij mensen die met enorme tijdsdrukken werken en slecht nee kunnen zeggen of door stress signalen niets meer opvangen en er iets mee kunnen doen. TOP in mijn ogen

Ghata – vorige eigenaar en trainster Heart Systems

Chantal heb ik leren kennen als student. Ondanks haar universitaire titels en verdere studies en scholingen. Ze heeft geweldig veel bereikt en ik ken haar als een warme betrokken persoon. De kwaliteit om zich - ook in topposities - op te stellen als de leerling en dat te blijven in alles wat ze doet, vind ik een kwaliteit die weinig mensen leven. Chantal, jij bent er één van. Als ik je een lintje kon uitreiken, deed ik het. Hartelijke groet van je NLP-trainer en inmiddels ook vriendin.

Marielle – NLP Masterpractitioner

Nadat ik de NLP Practitioner op 1,5 uur rijden van thuis met succes had doorlopen, besloot ik om de Master dichter bij huis te gaan volgen. Vrij snel werd duidelijk dat Heart Systems een kwalitatief goed opleidingsinstituut is, een goede opvolger op de NLP Practitioner. Heart Systems is geaccrediteerd bij de beroepsvereniging V.I.V., hetgeen voor mij belangrijk was, daar ik NLP in mijn praktijk als coach wil toepassen. Aansluiting bij de V.I.V. biedt cliënten de mogelijkheid om een vergoeding uit het aanvullende pakket te verkrijgen. Eenmaal gestart bij Heart Systems kon ik ervaren dat de opleiding daadwerkelijk goed in elkaar zit. Verdieping, het onbewuste aanspreken, vooruitgang, goede begeleiding van Chantal en haar begeleiders, opbouwende feedback…al dit soort zaken hebben er bij mij voor gezorgd dat ik sterk in mijn schoenen ben gaan staan. Daar waar flinke onzekerheden bestonden aan het begin van de Master opleiding, bestaat er aan het einde zelfvertrouwen. Rust in het hoofd en daadkracht is naar voren geschoven. Voor het mooie hartverwarmende verdiepende jaar kan ik dan ook alleen maar dankbaar zijn. Een aanrader voor eenieder die vooruit wil in het leven.

Sigrid – NLP Masterpractitioner

Om mijn master NLP te doen heb ik gekozen voor Heartsystems. De deskundigheid en de betrokkenheid van Chantal en haar assistenten en het feit dat de groep relatief klein was, was voor mij reden me hier aan te melden. En hier ben ik erg dankbaar voor. Als je NLP echt goed in de vingers wilt krijgen, is het nodig dat je je veilig voelt om je open te stellen zodat je de feedback kunt ontvangen om te ontwikkelen. Binnen deze opleiding zijn deze factoren absoluut aanwezig. Je wordt op een zeer professionele en respectvolle manier begeleidt in het ervaren en het je eigen maken van NLP. Het heeft mij veel gebracht, in persoonlijk en zakelijk opzicht. Zo ben ik me meer bewust van mijn eigen patronen geworden waardoor ik milder ben naar mezelf en anderen toe. Ik heb een "nieuwe" verfrissende manier van kijken geleerd en heel veel praktische tools om mensen te begeleiden in hun worsteling met zichzelf en het leven. Verder is het met recht de leukste opleiding die ik tot nu toe heb gedaan, waarin ik kon zijn wie ik ben. Dank daarvoor!

Danielle – Mindfulness training

De Mindfulness training is een fijne en leerzame verrijking voor je leven, zeker als je geregeld tegen dezelfde onprettige dingen aanloopt en/of niet lekker in je vel zit. Het is absoluut geen "zweverig gedoe" zoals wel eens gedacht wordt. Je krijgt o.a. tools aangereikt om dingen/situaties anders aan te pakken waardoor je zelf prettiger in je vel komt te zitten. Chantal is een ervaren/vakkundig iemand en je voelt je meteen bij haar op je gemak.

Rick – NLP Practitioner

Omdat ik ervan overtuigd was dat ik meer uit het leven kon halen, meer eigen inzichten wilde krijgen, heb ik in 2017 de NLP Practitioner opleiding bij Chantal gevolgd en ook succesvol afgerond. Chantal is een echte vakvrouw; integer en geeft op een aangename, rustige manier les. Mede hierdoor, maar ook door het kunnen toepassen van je eigen praktijkervaringen in de vele oefeningen, heb ik ontzettend veel geleerd. Het heeft mij meer inzichten gegeven, ben uit mijn comfortzone gekomen en heb daardoor ook weer meer de regie over mijn leven gekregen. Ook na de opleiding merk ik dat ik nog regelmatig bepaalde tools en oefeningen toepas in mijn dagelijkse leven. Chantal; voor deze ‘persoonlijke groei’ wil ik je dan ook heel erg bedanken.

Josine – Powerkids 9-12 jaar

NLP is het vak dat jij uitoefent. Alhoewel uitoefent… jij bent NLP, jij leeft NLP, jij ademt NLP, alles wat jij doet, is NLP. En dat kan ik enorm aan je waarderen. NLP is geïntegreerd in jouw hele leven, jouw hele zijn. Sinds een aantal weken doet Emma, onze dochter van 10 jaar, de NLP Powerkids bij jou. Kinderen leren oa. van jou hoe ze zichzelf rustig kunnen maken als ze te druk zijn. Ze leren van jou dat ze door gewoon te glimlachen, zichzelf weer beter kunnen laten voelen als ze een keer piekeren of boos zijn. Ze leren (nu al) om doelen te stellen, hetgeen bij ons thuis resulteerde in een ‘grote-mensen-feest’ voor Emma’s verjaardag met ooms en tantes die allerlei spelletjes aan het doen waren. En ze leren van jou wie ze zelf zijn, hoe ze het beste informatie tot zich nemen en hoe ze beter om kunnen gaan met andere kinderen en grote mensen. Mijn dochter is een ander meisje aan het worden. En je ziet het ook aan de andere deelneemsters. Je hoort van hun ouders dat hun kinderen ook stappen nemen en bepaalde dingen in hun leven aan het veranderen zijn. Deze kinderen snappen wat jij hen vertelt en ze passen het toe in hun leven. Wow! Ze zeggen dat NLP inzicht geeft in je eigen weerstanden en overtuigingen en helpt om deze om te buigen en/of los te laten. Ik zeg dat jij dat doet. Dank je wel , Chantal

Esther – IEMT Practitioner

Zeer leerzame en effectieve training. voor mij ging er een wereld aan mogelijkheden open. Zeer blij met dit nieuwe stuk gereedschap in mijn gereedschapskist.

M. Hermens – IEMT Practitioner

De resultaten zijn verbluffend. Er was scepsis, maar die is verdwenen. Snelle en effectieve methode die gemakkelijk toepasbaar is en snel resultaat geeft.

Anita – NLP Practitioner en Masterpractitioner

Om mijn persoonlijke ontwikkeling en groei te stimuleren heb ik de opleiding tot NLP practitioner en Master practitioner bij Heartsystems NL gevolgd. Beide opleidingen heb ik ervaren als een waardevolle ontdekkingsreis. Op deze reis had ik alleen maar leuke medereizigers (bedankt allemaal) en een geweldige reisleider in de persoon van Chantal. Ik heb veel geleerd over patronen die gewoontegedrag sturen en heb vaardigheden ontwikkeld om deze te herkennen en om te buigen. Zoals NLP al zegt is ‘de kaart niet het gebied’. Dat geldt ook voor deze opleiding; theoretisch voor alle deelnemers hetzelfde, maar ieders ervaringen, inzichten en ontwikkeling tijdens de opleiding zijn uniek en bijzonder. Ik vond het prachtig om dat (samen) te ervaren. Met mijn NLP bagage zet ik nu mijn persoonlijke reis voort in de overtuiging dat ik 'gebieden' ga ontdekken en ervaren als nooit tevoren.

C. van Zuthem – IEMT Practitioner

“De training is voor mij thuiskomen. Op deze manier, met vooral gevoel, wil ik werken. Ik voelde door de manier van zijn van Anne helemaal geen druk. Anne is toegankelijk en relaxed en geeft veel. Veel humor erbij is prettig.”

Saskia – NLP Practitioner en Masterpractitioner

Nieuwsgierig gemaakt naar NLP door collega's, startte ik in 2015 met de NLP practitioner bij Heart Systems, gevolgd door de Master practitioner.Reeds opgeleid als coach, was ik benieuwd naar wat NLP aan mijn kennis en vaardigheden zou toevoegen. In het begin moest ik wennen aan de strakke structuur van de oefeningen, maar spoedig merkte ik bij het coachen van cliënten dat ik sneller resultaten boekte en dat de duur van de gesprekken korter werd. NLP bracht me een kader waarin ik ook mijn overige coachvaardigheden kon onderbrengen. Op het persoonlijke vlak heeft de opleiding me veel gebracht, zo heb ik bijvoorbeeld het NLP uitgangspunt "Fouten en falen bestaan niet, er is enkel feedback" aangenomen. Ik ben op bepaalde vlakken flexibeler geworden en heb meer leren vertrouwen op mijn eigen kunnen. Ik heb Chantal ervaren als een enthousiaste, eerlijke, integere trainer die niet twijfelt om zichzelf kwetsbaar op te stellen, wat je uitnodigt om dat zelf ook te doen. Ik kan de NLP opleidingen bij Heart Systems van harte aanbevelen!

Peter – Workshop Overtuig jezelf!

Spiegelen met honden! Wat is dat nou? Dat moest ik weten, dus heb ik de korte cursus bij Chantal Bieshaar van Heart Systems geboekt. Een erg leuke en leerzame ervaring! Naast het bezig zijn met haar honden, wat ik sowieso al leuk vond, bleek, dat het in een rustige omgeving bezig zijn met je eigen gedachten, ideeën en motivaties een enorme eye-opener kan zijn. Chantal houdt je, door op de juiste momenten de juiste gerichte vragen te stellen, letterlijk een spiegel voor. Chantal, bedankt voor je luisterend oor en de zeer leerzame ervaring waardoor ik je graag aanbeveel bij andere ondernemers.

Ria – NLP FIT

Ik vond het een toffe maar soms ook moeilijke ervaring. Ik heb veel handvaten gekregen die mij zowel op het werk als privé heel goed van pas komen. Ik heb ook veel meer inzicht gekregen in mijn gedrag en het gedrag van anderen. Bedankt Chantal voor je begeleiding.

Lidwine – NLP Practitioner en Masterpractitioner

Sinds 2013 neem ik deel aan de NLP Practioner cursus gegeven door Chantal Bieshaar. Nu 6 blokken en 19 cursusdagen later kan ik de NLP cursussen bij Chantal van harte aanbevelen. Chantal heeft kennis van zaken en werkt op een individuele en hele prettige manier. Ze leidt de trainingsdagen op een ontspannen wijze, terwijl er intussen hard gewerkt wordt. Een aanrader!

Carina – NLP Practitioner en Masterpractitioner

Mijn beste keuze ooit is het volgen van de opleidingen NLP Practitioner en Masterpractitioner bij Heart Systems Nederland. Ja, bij jou Chantal. Door jou, je integere en betrokken manier van lesgeven, de warmte en de oordeelloosheid waarmee je dat doet. Je weet waar de pijnpunten liggen en ‘pakt door’ waar het nodig is. Maar altijd op een begripvolle manier waardoor ik er iets aan heb, er meteen van leer. Je bent er als iemand je nodig heeft, ook als we, ik spreek even voor meerderen, geen lesblok op dat moment hebben. Het is een complete opleiding in ieder opzicht. Met trainsters die je uitzoekt om je te helpen en ons te begeleiden. Ik heb de afgelopen twee jaar geleerd hoe ik uit mijn schulp kon komen. Hoe ik kan gaan doen wat ik al heel lang diep van binnen wil. Dat ik goed ben zoals ik ben, dat ik er helemaal mag zijn. Hoe ik op een nog betere manier kan luisteren en communiceren. Ik begrijp nu veel beter waarom ik en anderen het gedrag vertonen zoals we dat doen. Ik heb geleerd om zoals jij het noemt in de schijnwerper te staan, iets dat ik twee jaar geleden absoluut voor onmogelijk had gehouden. Ik weet zeker dat ik nog vaker deelneem aan je opleidingen en cursussen. Ik kijk uit naar de geplande masterclasses en zeg vanuit de grond van mijn hart, DANK JE WEL!

Monique – NLP Practitioner en Masterpractitioner

In 2016 + 2017 heb ik zowel de NLP Practioner als de Master bij Heart Systems Nederland gevolgd. Voordat ik aan de training bij Chantal begon, voelde ik me vaker rusteloos en zoekende privé en in mijn werk. Ik wist dat ik daar iets aan wilde veranderen, ik wist alleen nog niet hoe. Na twee workshops van Chantal, heb ik voor NLP gekozen. Daar ben ik nog steeds heel erg dankbaar voor. Ik heb de training bij Chantal als heel positief ervaren. Door de kleine groepen was er ruimte voor persoonlijke aandacht en hebben we heel veel kunnen oefenen. Ook buiten de les om, kun je bij Chantal terecht als dat nodig is. Ik had er een gevoel van vertrouwen, dat maakte dat ik mijn eigen pad, op mijn eigen tempo kon volgen. Laten gebeuren wat er gebeurt. Het was goed zoals het was. Het heeft mij zowel persoonlijk als in mijn werk veel gebracht. NLP heeft mij laten inzien dat ik zelf kan bepalen wat een situatie met mij doet. Wat het mij ook brengt, is dat ik tegenwoordig meer vertrouw op mijn gevoel en meer werk met het stellen van doelen. Ik ben op weg en ik leer. Mijn leven voelt een stuk lichter en duidelijker. In mijn werk voer ik mijn gesprekken op een andere manier. Ik ben me meer bewust van onbevooroordeeld het gesprek in te gaan, meer te luisteren en te kijken naar de ander. Inmiddels heeft de 3de collega mij gevraagd, welke training ik heb gevolgd en waar. Dat zegt volgens mij genoeg. NLP staat voor mij ook voor een betere wereld, waarin we meer begrip hebben voor elkaar. Ik vertel het NLP verhaal dan ook heel graag door!

Guy – NLP Practitioner en Masterpractitioner

‘Spelend verdiepend’ Na de NLP Practitioner ben ik begonnen met de NLP Master. Vanaf de Practitioner heb ik een dusdanige weg in geslagen, ik noem dit ‘de innerlijke weg’. Ik kon vanaf toen eigenlijk al niet wachten om met de Master te beginnen. Een tikkeltje ongeduldig, het was duidelijk dat de Master een erg welkome ontwikkelingsweg voor mij zou zijn. Tijdens elk blok van de Master vroeg ik aan mijn innerlijk kind wat ik moest doen, hij weet immers wat het beste voor mij en mijn omgeving is. Hij zei dat ik als een kind, met een oranje/gele bal van humor, speelsheid en kracht moest en mocht gaan spelen. Met mezelf en de mensen om mij heen. Op het werk en in privé. Maakt dat misschien niet gewoon uitdagingen gemakkelijker? Zijn we nog, wie werkelijk zijn? Tijdens de Master heb ik een congruente verandering van mijn Missie naar mijn omgeving kunnen maken. Een totaal nieuw leven gewoon! Waarin het ‘oude’ de basis heeft gevormd voor ‘vernieuwing’, voor een stuk verdieping in mezelf. De communicatievaardigheden en de oefeningsvaardigheden van de Master hebben ertoe geleid dat ik tegenwoordig als een krachtig therapeut te werk ga. Mede dankzij de Master, heb ik ook mijn eigen therapeutenpraktijk kunnen starten. Dankzij de zorg, warmte, deskundigheid en bezorgdheid van de trainers en medestudenten, heb ik de Master voor geen goud willen wissen. Een oprechte aanrader voor ieder die toe is aan een stuk verdieping voor zichzelf!

X