Master Yourself

Heb jij de Master gedaan en krijg je niet genoeg van het jezelf blijven ontwikkelen? Herkenbaar!

Want er is ook zoveel moois te ontdekken als je het onbewuste stuk in jezelf blijft onderzoeken. Hoe meer je jezelf leert kennen, des te nieuwsgieriger je wordt in jezelf en je eigen pad.

 

Tijdens de NLP Masterpractitioner werkte je al met diverse processen zoals metaprogramma’s, logische niveaus, overtuigingen en tijdslijnen. Je hebt op verschillende niveaus onderzocht wat de fundamenten zijn die jouw gedrag in het leven bepalen.

 

In deze vier-daagse Masterclass MASTER YOURSELF gaan we nog een stapje verder. Tijdens deze vier dagen ga je leren om nog meer te vertrouwen op je authentieke zelf. En dat kan gaan over je gezondheid, het zelfhelend vermogen van je lichaam, maar ook het nog meer ontdekken van al die delen in jezelf die voor jou aan het werk zijn en hoe die functioneren in relatie tot de ander.

Waarom deelnemen aan de Master Yourself ?

Waarom deelnemen aan de Master Yourself?

Als je je graag wilt verdiepen en verbreden op het vlak van NLP, dan raden we je deze masterclass van harte aan. In deze masterclass ga jij je nog meer verbinden met jezelf, de ander en het grotere geheel. Hierdoor kun je nog meer vanuit je authentieke zelf gaan denken en handelen en ontdek je de vrijheid in jezelf door in beweging te zijn en blijven.

 

Het NLP – fundament dat je reeds hebt opgebouwd, gaan we uitbreiden met geavanceerde technieken van diverse ‘wereldmasters’ op het gebied van NLP.
Hierdoor kom je nog meer tot de kern van jezelf en ga je ontdekken dat jij meer bent dan alleen je denken, voelen, handelen en waarnemen.

 

De thema’s die we gaan verdiepen tijdens deze vierdaagse zijn:

  • Gezondheid: het zelfhelend vermogen van het lichaam en balans
  • Gezonde grenzen en conflicterende delen
icon_opleiding-f

Voor wie?

De Masterclass Master Yourself is geschikt voor iedereen die zich na de cursus NLP Master Practitioner verder wilt ontwikkelen. Wanneer je voelt dat je nog niet klaar bent en nog meer uniek in het leven wilt staan, dan is deze Masterclass iets voor jou. Voor deze Masterclass is het belangrijk dat je nieuwsgierig bent naar die diepere lagen van jezelf. En je maakt deze reis niet alleen, maar samen met gelijkgestemde reisgenoten. Om deel te nemen dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een erkend NLP Master Practitioner-certificaat.

Praktische informatie

Master Yourself
Aanvang 30 mei 24

inschrijven mogelijk

€ 780,-

Geulle

Wat hoort er bij deze opleiding?

 

  • Opleidingsklapper en studiemateriaal
  • Gratis koffie, thee, fruit en meer lekkers
  • Veel ruimte voor feedback
  • Kleine groepen
X