Welkom bij Heart Systems

Over ons

 

Heart Systems Nederland is in 1997 opgericht door Ghata Roozen. Vijftien jaar lang heeft zij het instituut met passie en liefde vormgegeven. Per 1 januari 2012 is het instituut overgedragen aan co-trainer Chantal Bieshaar. Sinds deze datum is Chantal eigenaar en hoofdtrainer van Heart Systems en is het instituut gevestigd in Geulle te Zuid-Limburg (vlakbij Maastricht-Airport). Heart Systems biedt activiteiten aan op het gebied van bewustwording, Mindfulness en NLP: een ontdekkingsreis naar je eigen potentieel.

 

Iedereen beschikt over een schat aan nog ongekend potentieel. Bij Heart Systems leer je hoe je je potentieel kunt vertalen naar een praktische vorm, zodat die verbondenheid en vrijheid daadwerkelijk tot uitdrukking kunnen komen op elk niveau van je mens-zijn: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel, met alle respect voor wie je ten diepste bent. Volg je een opleiding bij ons, dan kies je voor veel aandacht voor de persoon en de praktijk.

 

Gelegen in het heuvelachtige Limburg in Geulle heeft Heart Systems haar eigen locatie. Deze wordt gekenmerkt door een bijzonder karakter en een sterk persoonlijke touch. We zijn als enige gebruiker aanwezig, waardoor we gebruik kunnen maken van alle beschikbare ruimtes en een schitterende tuin.

X