Disclaimer

 

De op deze website getoonde informatie wordt door Heart Systems Nederland met zorg en aandacht samengesteld. Ondanks alle inspanningen kan Heart Systems Nederland niet garanderen dat de informatie op deze website te allen tijde volledig en correct is. Dit geldt ook voor eventuele links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld.

 

Heart Systems Nederland neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content van haar website en geeft geen garantie betreffende de correctheid en volledigheid van de informatie die de website bevat.

 

Heart Systems Nederland behoudt zich te allen tijde het recht voor om veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de reeds bestaande informatie zonder mededeling vooraf.

 

Heart Systems Nederland houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid en verlies van data, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons.

X