Agenda

/Agenda
­

April – November 2018

Apr
23
Mon
Gratis IEMT ervaren
8:00 pm – 10:00 pm

Deze gratis IEMT avond is bedoeld voor NLP practitioners, coaches, therapeuten, psychologen, relatiebemiddelaars, begeleiders die zelf willen ervaren hoe IEMT werkt.

  • Maak kennis met de trainer
  • Ervaar zelf hoe het is om te werken met IEMT (je gaat ook zelf aan de slag)
  • Ontdek meer over de IEMT practitioner opleiding
  • Stel je vragen!

De avond is kosteloos en wordt verzorgd door Anne ten Brinke.
Meld je HIER aan.

May
9
Wed
NLP FIT
9:30 pm – May 10, 2018 @ 5:30 am

Op zoek naar meer balans? Ontdek dan je innerlijke kracht met deze bijzondere combinatie van NLP en Mindfulness.
Het NLP FIT programma bestaat uit zes dagen training en 5 keer individuele coaching. Dit programma is geschikt voor iedereen die disbalans ervaart in zijn leven. Je wordt je bewust van je overtuigingen en patronen en leert beter omgaan met stress, pijn en ander ongemak. Door deze mooie combinatie van twee werelden, zul je niet alleen cognitief bewust worden van je eigen handelen, maar ontdek je door meer in het moment te leven, milder te zijn voor jezelf en meer te genieten van de dingen die er echt toe doen.

Tijdens de individuele coaching sessies kunnen we middels maatwerk direct kijken naar wat jij nodig hebt om meer balans in je leven aan te brengen. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke leerdoel. Het kan gaan over meer balans, over het beter of makkelijker functioneren in je werk, het onderzoeken van je werkplezier en/of veerkracht. Het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen of innerlijke rust, het doorbreken van belemmerende gedachtepatronen en/of vastzittende emoties en veel meer……

Klik HIER voor meer informatie.

May
14
Mon
Systemisch kijken naar jezelf
10:00 am – 5:00 pm

Ontdek jouw systeem, hoe je gevormd bent en wat dat voor jou op dit moment betekent. Vergaar inzichten.
Maar vooral: los zaken op waar je tegenaan loopt. Werk aan het vergroten of realiseren van de flow in je leven.

Klik HIER voor meer informatie over deze 3 daagse Training Systemisch kijken naar jezelf!

May
17
Thu
Mindfulness 8 wo-avonden
7:30 pm – 10:00 pm

De Mindfulness training bestaat uit 8 bijeenkomsten waarin je leert om Mindfulness te gebruiken om meer bewust en beter om te gaan met stress, pijn en ander ongemak. Je leert aanwezig te zijn bij wat er in het huidige moment gebeurt. Hierdoor leer je ook meer stil te staan bij de dingen die er echt toe doen, die echt belangrijk zijn voor je.

Tijdens de training maken we gebruik van diverse geleide meditaties, cognitieve bewustwording en bewegingsoefeningen. Ook zal een stuk theorie terug te vinden zijn in het handboek. Het materiaal krijg je bij aanvang van de training. Gedurende 8 weken is er iedere week een bijeenkomst van 2,5 uur.

Klik HIER voor meer informatie.

 

Jun
13
Wed
Gratis NLP Workshop
7:00 pm – 10:00 pm

Klik HIER voor meer informatie

Jun
25
Mon
IEMT Practitioner
9:30 am – 5:00 pm

IEMT is een methodiek voor verandering van ongewenste intens negatieve gevoelens. Een waardevolle aanvulling voor de interventieschatkist van een therapeut en coach, waarmee je verandering creëert ‘in the blink of an eye’.
Die verandering ontstaat door ervoor te zorgen dat de cliënt de ogen op een specifieke manier beweegt richting periferie terwijl hij aan zijn problematische herinnering denkt. De herinnering verliest zijn emotionele lading en er ontstaan gezonde grenzen tussen verleden en heden.

De IEMT Practitioner bestaat uit vier dagen opleiding van 9.30 – 17.00 uur

Klik HIER voor meer informatie over data en inhoud opleiding.

Sep
10
Mon
NLP ontmoet Energetisch werken
10:00 am – 5:00 pm

In de 3-daagse masterclass ‘NLP ontmoet Energetisch Werken’ wordt een verbinding gelegd tussen het werken met NLP (de ‘codering’ van de ervaring) en het werken met de chakra’s: de kleuren van de energiepunten in ons lichaam. Klik HIER voor meer informatie.

Sep
14
Fri
NLP Practitioner
9:30 am – 5:00 pm

De NLP Practitioner is het eerste deel van de volledige NLP-opleiding. Tijdens de NLP Practitioner ligt de nadruk op het bewust worden en aanleren van vaardigheden om een goede relatie met jezelf en/of anderen op te bouwen. Je krijgt meer inzicht in je denken, handelen en voelen en ontdekt wie jij werkelijk bent. En natuurlijk leer je hier praktisch mee werken. Je leert beter te communiceren met je omgeving en je krijgt tools om beperkend gedrag van jezelf en anderen te herkennen en te veranderen.

De NLP Practitioner bestaat uit 11 blokken van twee dagen (vrijdag/zaterdag) – in totaal 22 dagen opleiding (van 9.30-17.00 uur).

Klik HIER voor meer informatie.

 

Nov
16
Fri
NLP Masterpractitioner
9:30 am – 5:30 pm

Gaf de NLP Practitioner veel bewustzijn over de patronen van jezelf en anderen, bij de NLP Masterpractitioner onderzoek je de meer onbewuste lagen van je persoonlijkheid. Tijdens de Masterpractitioner werk je met nog geavanceerdere technieken en processen om juist op die diepere lagen aan jezelf te werken. Je gaat op zoek naar jezelf en hoe jij je verdere leven wilt manifesteren. Een belangrijk onderdeel van de opleiding is het leren toepassen van het modelleringsproces. Veel van wat we ons tot nu toe eigen maakten, was mogelijk omdat er iemand of iets model voor stond. NLP leert je dit proces te doorgronden zodat je het voor jezelf kunt toepassen.

De NLP Masterpractitioner bestaat uit 10 blokken van twee dagen (vrijdag/zaterdag) – in totaal 20 dagen opleiding.

Klik HIER voor meer informatie.