Agenda

/Agenda
­

oktober 2018 – maart 2019

okt
1
ma
Gratis IEMT ervaren
7:00 pm – 10:00 pm

Deze gratis IEMT avond is bedoeld voor NLP practitioners, coaches, therapeuten, psychologen, relatiebemiddelaars, begeleiders die zelf willen ervaren hoe IEMT werkt.

 • Maak kennis met de trainer
 • Ervaar zelf hoe het is om te werken met IEMT (je gaat ook zelf aan de slag)
 • Ontdek meer over de IEMT practitioner opleiding
 • Stel je vragen!

De avond is kosteloos en wordt verzorgd door Anne ten Brinke.
Meld je HIER aan.

okt
24
wo
Gratis Systemisch werken ervaren
7:30 pm – 10:00 pm

Deze gratis avond Systemisch werken is bedoeld voor iedereen die wil leren wat systemisch werken inhoudt en hoe dit kan bijdragen aan de eigen ontwikkeling en persoonlijke groei en/of de ontwikkeling op professioneel, zakelijk vlak.

Daarnaast is Systemisch werken een zeer waardevolle aanvulling voor coaches en therapeuten die in hun werk inzicht willen verwerven in de systemische achtergrond en omgeving van hun cliënt, zodat zij deze inzichten tezamen met verschillende methodieken en technieken kunnen inzetten in hun begeleiding om gedragsverandering te bewerkstelligen.

Tijdens deze avond:

 • Maak je kennis met de trainer
 • Ervaar je zelf hoe het is om te werken met je eigen of andermans systeem (je gaat ook zelf aan de slag)
 • Ontdek meer over de opleiding Systemisch werken
 • Stel je vragen!

De avond is kosteloos en wordt verzorgd door Emmely Faessen
Meld je HIER aan.

nov
1
do
Gratis NLP Workshop
7:00 pm – 10:00 pm

Klik HIER voor meer informatie

nov
16
vr
NLP Masterpractitioner
9:30 am – 5:30 pm

Gaf de NLP Practitioner veel bewustzijn over de patronen van jezelf en anderen, bij de NLP Masterpractitioner onderzoek je de meer onbewuste lagen van je persoonlijkheid. Tijdens de Masterpractitioner werk je met nog geavanceerdere technieken en processen om juist op die diepere lagen aan jezelf te werken. Je gaat op zoek naar jezelf en hoe jij je verdere leven wilt manifesteren. Een belangrijk onderdeel van de opleiding is het leren toepassen van het modelleringsproces. Veel van wat we ons tot nu toe eigen maakten, was mogelijk omdat er iemand of iets model voor stond. NLP leert je dit proces te doorgronden zodat je het voor jezelf kunt toepassen.

De NLP Masterpractitioner bestaat uit 10 blokken van twee dagen (vrijdag/zaterdag) – in totaal 20 dagen opleiding.

Klik HIER voor meer informatie.

 

nov
20
di
NLP FIT
9:30 am – 5:30 pm

Op zoek naar meer balans? Ontdek dan je innerlijke kracht met deze bijzondere combinatie van NLP en Mindfulness:

 • 6 dagen training: NLP en Mindfulness
 • 5 x 1,5 uur coaching
 • gratis deelname aan een ijsworkshop WIM HOF methode.

Dit programma is geschikt voor iedereen die disbalans ervaart in zijn leven. Je wordt je bewust van je overtuigingen en patronen en leert beter omgaan met stress, pijn en ander ongemak. Door deze mooie combinatie van twee werelden, zul je niet alleen cognitief bewust worden van je eigen handelen, maar ontdek je door meer in het moment te leven, milder te zijn voor jezelf en meer te genieten van de dingen die er echt toe doen.

Tijdens de individuele coaching sessies kunnen we middels maatwerk direct kijken naar wat jij nodig hebt om meer balans in je leven aan te brengen. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke leerdoel. Het kan gaan over meer balans, over het beter of makkelijker functioneren in je werk, het onderzoeken van je werkplezier en/of veerkracht. Het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen of innerlijke rust, het doorbreken van belemmerende gedachtepatronen en/of vastzittende emoties en veel meer……

Klik HIER voor meer informatie.

nov
23
vr
Training Systemisch werken
10:00 am – 5:00 pm

Training Systemisch werken – Heart Systems</p> <div style=”display:inline;”>< img height=”1″ width=”1″ style=”border-style:none;” alt=”” src=”//googleads.g.doubleclick.net/pagead/viewthroughconversion/823577856/?guid=ON&script=0″/>< /div>

Systemisch werk is een methodiek waarbij verborgen dynamieken, met hun bijbehorende overtuigingen, zichtbaar worden gemaakt. Je ziet jezelf niet alleen als individu, maar ook als onderdeel van het systeem, of het familieverband. Je komt erachter dat iedereen een plek heeft binnen dit verband, dit familiesysteem. Je ontdekt dat er een ordening is, en dat wanneer iedereen op de voor hem juiste plek staat, in een goede relatie of verhouding met zijn familieleden, dit zorgt voor ruimte, rust en vrijheid.

In deze 15 daagse training onderzoek je je eigen systeem, maar leer je ook hoe je zelf opstellingen kunt begeleiden en systemisch kunt werken. We combineren het werken met opstellingen met een deel NLP, een deel karakterstructuren en een deel lichaamswerk. Zodat je na deze training een gedegen kennis hebt om ook zelf met het geleerde aan de slag te gaan.

Klik HIER voor meer informatie

 

nov
26
ma
IEMT Practitioner
9:30 am – 5:00 pm

IEMT is een methodiek voor verandering van ongewenste intens negatieve gevoelens. Een waardevolle aanvulling voor de interventieschatkist van een therapeut en coach, waarmee je verandering creëert ‘in the blink of an eye’.
Die verandering ontstaat door ervoor te zorgen dat de cliënt de ogen op een specifieke manier beweegt richting periferie terwijl hij aan zijn problematische herinnering denkt. De herinnering verliest zijn emotionele lading en er ontstaan gezonde grenzen tussen verleden en heden.

De IEMT Practitioner bestaat uit vier dagen opleiding van 9.30 – 17.00 uur.

Klik HIER voor meer informatie over data en inhoud opleiding.

 

feb
18
ma
NLP ontmoet Energetisch werken
10:00 am – 5:00 pm

In de 3-daagse masterclass ‘NLP ontmoet Energetisch Werken’ wordt een verbinding gelegd tussen het werken met NLP (de ‘codering’ van de ervaring) en het werken met de chakra’s: de kleuren van de energiepunten in ons lichaam. Klik HIER voor meer informatie.

mrt
20
wo
NLP Turbo Practitioner
9:00 am – 8:00 pm

De NLP Practitioner is het eerste deel van de volledige NLP-opleiding. Tijdens de NLP Practitioner ligt de nadruk op het bewust worden en aanleren van vaardigheden om een goede relatie met jezelf en/of anderen op te bouwen. Je krijgt meer inzicht in je denken, handelen en voelen en ontdekt wie jij werkelijk bent. En natuurlijk leer je hier praktisch mee werken. Je leert beter te communiceren met je omgeving en je krijgt tools om beperkend gedrag van jezelf en anderen te herkennen en te veranderen.

De Turbo Practitioner bestaat uit 13 dagen van drie dagdelen (van 9.00-20.00 uur) en een certificeringsweekend (zaterdag-zondag).

Klik HIER voor meer informatie.