Mindful Lunch Walk Online

Een Mindful Lunch Walk Online:
Het perfecte uitje tussen de bedrijven door!

 

Herken je dit?

 • Je medewerkers werken vooral van thuis uit. Meetings vinden grotendeels online plaats en hierdoor zitten ze nog meer achter hun beeldscherm.
 • Je zou het leuk vinden om je medewerkers te stimuleren om op een ongedwongen manier in beweging te komen en iets aan hun vitaliteit te doen.
 • En je wilt iets organiseren dat iedere medewerker individueel – maar door de opzet toch in groepsverband – vanuit zijn eigen locatie kan doen.

Wat houdt een Mindful Lunch Walk Online in?

Mindful Walk is wandelen op een ontspannende én effectieve manier. Een manier van bewegen met aandacht voor bewustwording, focus op ademhaling en met een dosis FUN. Het zorgt ervoor dat je uit je gewoonte wordt gehaald om altijd maar haast te hebben en meer stil te staan in het HIER en NU.

 

 • Iedere deelnemer loopt in zijn of haar eigen woonplaats.
 • Wandelend in het dorp, park, bos of door de weilanden – naar eigen keuze.
 • Iedereen loopt individueel maar is toch online met elkaar verbonden.
 • De Mindful Walk trainer staat constant in verbinding met de deelnemers.
 • De online workshop kan op ieder moment van de dag worden georganiseerd.

 

Na een online introductie door de trainer gaan de deelnemers zelfstandig op pad. Tijdens het wandelen gaat de telefoon in de jas en blijven de “Airpods” aan. Zo krijgen de deelnemers tussen het wandelen door leuke oefeningen die zij direct in de praktijk kunnen toepassen.

Na de online Mindful Walk workshop vindt een korte nabespreking plaats waarna de deelnemers weer fris en fruitig de dag kunnen vervolgen.

 

Meer energie en focus
Met een Mindful Walk ervaar je meer energie, meer focus, meer aandacht en bovenal zorgt het voor ontspanning. Daarbij is het makkelijk te leren en toe te passen, bijvoorbeeld tijdens een lunchwandeling met collega’s. Je gaat in elk geval weer met frisse energie aan de slag en het geleerde is makkelijk toe te passen in de praktijk.

MR logo transparant

Voor wie?

 

Voor iedereen die tussen de bedrijven door wel wat extra beweging en een frisse neus kan gebruiken.

Praktische informatie

 • Er wordt gebruik gemaakt van Teams.
 • De deelnemers moeten in het bezit zijn van een mobiele telefoon en  een ‘airpod/headset’ om vrij te kunnen lopen.
 • Locatie is van thuis uit.
 • Duur is 1 uur – tenzij anders overeengekomen.
 • Kleine groepen – maximaal 12

Investering & Data

De standaard Mindful Lunch Walk is een workshop van 1 uur en kan op ieder moment van de dag worden georganiseerd. Data worden in overleg bepaald.
De duur van de workshop kan in overleg worden aangepast.

Voor prijzen en meer informatie kan contact opgenomen worden via het CONTACT formulier.

Accreditaties

MINDFUL RUN NEDERLAND

Mindful Run® Nederland gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen / wandelen met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE. De Mindful Run Methode is ontwikkeld door Martijn Mensink, samen met Dianne Schutmaat is hij eigenaar van Mindful Run.  Binnen Heart Systems worden de Mindful Run® Nederland  voorwaarden gehanteerd bij het geven van deze cursussen en de trainster Chantal Bieshaar is aangesloten bij Mindful Run® Nederland als instructeur.

crkbo-logo

CRKBO

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Heart Systems heeft een CRKBO-registratie waardoor onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW. Meer informatie over de CRKBO is beschikbaar via: www.crkbo.nl.

X