NLP in Bedrijf

Geschikt voor verandering

 

Binnen grote veranderingsprocessen – zowel individueel als binnen een bedrijf – zijn het onze vastgeroeste patronen en overtuigingen die ons tegenhouden om te veranderen.

Het zijn binnen uw bedrijf tevens de zogenaamde ‘onbeschreven regels van het spel’. Zonder aandacht hiervoor zijn vele veranderingsprocessen helaas gedoemd te mislukken.

 

NLP in Bedrijf leert uw medewerker om patronen, criteria en overtuigingen bij zichzelf en anderen te herkennen en uit te dagen. En deze bewustwording is de eerste stap naar (persoonlijke) verandering!

Wat brengt NLP in Bedrijf mij?

Waarom uw medewerkers deze opleiding
laten volgen?

 

Na het afronden van NLP in Bedrijf is uw medewerker in staat om:

 • goed waar te nemen, juist te interpreteren en effectief te communiceren;
 • beter af te stemmen en sneller contact op te bouwen met de ander;
 • misverstanden in de communicatie te signaleren en op te vangen;
 • effectief gebruik te maken van verbale en non-verbale communicatie;
 • diverse patronen bij zichzelf en anderen te herkennen;
 • resultaatgerichte doelen te stellen voor zichzelf en zijn/haar team;
 • overtuigingen te herkennen en uit te dagen die de verandering tegenhouden;
 • een conflict vanuit meerdere perspectieven te bekijken;
 • door middel van resultaatgericht denken naar een ervaring of probleem te kijken.
icon_opleiding-f

Voor wie?

 

NLP in Bedrijf is voor alle medewerkers die willen werken aan hun communicatie of persoonlijke ontwikkeling. Zowel hun eigen ontwikkeling of ontwikkeling op professioneel, zakelijk vlak. Om deel te nemen dien je minimaal 18 jaar te zijn en verwachten we dat je een MBO+/HBO opleiding danwel aantoonbaar werk en denkniveau hebt.

 

NLP in Bedrijf is geen open inschrijving en kan alleen in opdracht van een werkgever gepland worden.

Praktische informatie

Wat hoort er bij deze opleiding?

 

 • Opleidingsklapper en studiemateriaal
 • Gratis koffie, thee, fruit en meer lekkers
 • Veel ruimte voor feedback
 • Kleine groepen

Investering & Data

 

De investering bedraagt 1550,00 euro per opleidingsdag (voor 6-9 personen).

NLP in Bedrijf duurt in totaal 8 dagen. De lestijden zijn van 9.30 uur tot 17.30 uur. Er zal voldoende tijd genomen worden voor pauze (twee keer 15 minuten) en lunchtijd (een uur).

 

De data worden in overleg met het bedrijf vastgesteld. Het is mogelijk de data verspreid te plannen gedurende reguliere werkdagen. Het is ook mogelijk om data te plannen die geheel of gedeeltelijk buiten de reguliere werktijden plaatsvinden.

 

Locatie

 

U kunt als bedrijf zelf voor een locatie (evt. inclusief lunch) zorgen: in house of extern. Ook is het mogelijk ons de locatie te laten verzorgen.

 

In Zuid Limburg kan gebruik gemaakt worden van de trainingsruimtes van Heart Systems Nederland, Hussenbergstraat 25, te Geulle, een schitterende locatie gelegen in een bosrijke omgeving in het heuvelachtige Zuid Limburg (vlakbij Maastricht-Airport). Kijk HIER voor een impressie van de locatie.

Accreditaties

NVNLP

NVNLP staat voor de Nederlandse Vereniging voor NLP. De NVNLP heeft als doel de kennis over en de kwaliteit van NLP te bevorderen. Heart Systems Nederland staat sinds 1998 bij de NVNLP geregistreerd als NLP Opleidingsinstituut. De certificaten van de aangesloten trainers zijn internationaal erkend en op de site van de NVNLP terug te vinden. Hierdoor is ook het accreditatie certificaat van Heart Systems Nederland erkend en behoort verdere scholing elders tot de mogelijkheden. Meer informatie over de NVNLP is beschikbaar via: www.nvnlp.nl.

crkbo-logo

CRKBO

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Heart Systems heeft een CRKBO-registratie waardoor onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW. Meer informatie over de CRKBO is beschikbaar via: www.crkbo.nl.

X