In contact met onze omgeving hebben we continu met grenzen te maken. Grenzen laten ons toe om informatie en emoties uit te wisselen met behoud van onze eigen identiteit. Het is een vorm van verbinding.

Maar wat kun je doen als je worstelt met je eigen grenzen, als die verbinding met de ander je te veel energie kost, je te vaak geraakt wordt door wat de ander zegt of de ander te makkelijk over jouw grenzen heen gaat?

Tijdens deze dag ga je:

  • ontdekken wat jouw waarden en die van anderen zijn en hoe dezelfde waarden van elkaar kunnen verschillen;
  • leren hoe je deze waarden bij jezelf en anderen kunt opvragen om op een andere manier met discussies en conflicten om te kunnen gaan;
  • ontdekken wat grenzen zijn en welke verschillende soorten grenzen er zijn;
  • ervaren hoe mensen die goed zijn in grenzen stellen, grenzen DOEN. En dat gaan niet alleen om NEE zeggen!
  • aan de slag met je eigen grenzen.

Praktische informatie

Deze workshop duurt 8 uur (inclusief in totaal 1,5 uur pauze) uur en kan geboekt worden als je zelf minimaal 6 en maximaal 12 geïnteresseerden hebt om een groep te vormen. Datum en tijdstip worden dan in overleg bepaald.

De investering voor deze workshop is 190,00 euro per persoon (BTW-vrij). Dit is inclusief documentatie, locatie, lunch en koffie/thee.

Locatie

Deze workshop wordt gegeven bij Heart Systems Nederland, Hussenbergstraat 25, te Geulle, een schitterende locatie gelegen in een bosrijke omgeving in het heuvelachtige Zuid Limburg (vlakbij Maastricht-Airport).

De locatie heeft een zeer bijzonder karakter en een sterk persoonlijke touche. Er wordt veel aandacht en liefde besteed aan de geheel verzorgde gezamenlijke lunch en we zijn als enige gebruiker aanwezig. Het is mogelijk om gebruik te maken van meerdere ruimtes en te genieten van een heerlijke tuin.