Chantal Bieshaar – Hoofdtrainer , coach en eigenaar

Chantal heeft ruim 21 jaar ervaring in het bedrijfsleven in verschillende (management) functies, waarvan ruim 15 jaar op het gebied van Human Resources. Na een wereldreis van zes maanden samen met haar man besloot ze haar eigen passies verder vorm te gaan geven en startte ze in 2007 haar eigen HR Interim management en adviesbureau BeHuman.

Na het afronden van haar NLP Masterpractitioner in 2004 ontwikkelde Chantal een nieuwe passie: NLP aan anderen overdragen. Na twee jaar te hebben geassisteerd in de NLP Opleidingen, werd ze vanaf begin 2010 co-trainer bij Heart Systems. Per 1 januari 2012 is ze hoofdtrainer en eigenaar van Heart Systems Nederland.

Chantal is gecertificeerd als internationaal NLP-trainer (Arcturus, Eric Schneider), Facilitator van het Linden Boundaries Model, Train the trainer en als Practitioner Ericksoniaanse hypnose, de laatste drie opleidingen gecertificeerd door het New York Training Institute van Anné Linden. Daarnaast zoekt Chantal graag de randgebieden op. Zo heeft ze de opleiding NLP & Kids (NLP Academie, Sandra Witteman) afgerond, Integral Eye Movement (IEMT) Practitioner en de opleiding ‘Spiegelen met honden’ (Take the Leash, Tanja van Doesburg), waardoor ze haar eigen honden ook af en toe als ‘spiegelaars’ tijdens coaching inzet.
Sinds begin 2017 is Chantal gecertificeerd als Mindfulness trainer (basisopleiding MBCT/MBSR Mindfulness trainer, Seetrue) en heeft ze een unieke training ontwikkeld (NLP FIT) waarin NLP en Mindfulness worden gecombineerd om mensen die uit balans zijn geraakt, de regie terug te geven over hun leven. En omdat de aandacht van Chantal al heel lang uitgaat naar NLP en Health, heeft ze 2018 de Health Certification Training afgerond (Robert Dilts, Suzi Smith, Kris en Tim Hallbom).

“Mensen en organisaties ondersteunen in het proces van ontwikkeling en mensen bewegen tot het maken van keuzes om hun eigen passies te blijven volgen. Daar hoort een stuk ontwikkeling bij, maar natuurlijk ook het nemen van verantwoordelijkheid. Bewust worden dat het leven een continu ontwikkelingsproces is en mooier nog: bewust worden dat je dit zelf kunt beïnvloeden. Zowel NLP als Mindfulness zijn niet alleen schitterende instrumenten maar vooral een manier van leven. En dit aan anderen overbrengen is mijn passie!”

Anne ten Brinke – trainer

Anne is werkzaam geweest als loopbaanadviseur, coach en trainer binnen het UWV van 2004-2014. In 2005 startte ze met de NLP Practitioner en Masterpractitioner bij Heart Systems Nederland, Ghata Roozen. Wat begon als een opleiding ter ondersteuning van haar werk en gezin, werd een fascinerende ontdekkingsreis. Wat een verrijking en verdieping! Pure Passie voor coaching was geboren.

Na NLP volgde ze de volgende opleidingen: Linden Boundaries model (New York Training Instute, Anné Linden), provocatief coach (IEP, Jaap Hollander en Jeffrey Wijnberg), Masterpractioner hypnose (NLP AC, Eric Sybesma), familie- en organisatieopstellingen (Hylke Bonnema), Integral Eye Movement Therapy (I.E.M.T., via NLP AC, Karin Luis).
In 2010 begon zij naast haar baan met haar eigen coachingspraktijk onder haar eigen naam. Inmiddels was het verlangen ontstaan om haar passie voor coaching door te geven. Dit leidde tot het volgen van de NLP trainersopleiding ( Vidarte, Peter Dalmeijer en Anita van Ostaden) en de opleiding tot Integral Eye Movement Therapy Trainer ( Andrew T. Austin). Zij geeft de IEMT Practitioner opleiding voor Heart Systems en via haar eigen instituut IEMT-Training.nl.

Carina Kok – administratieve ondersteuning

Foto CarinaIk hou van de omgang met mensen. Persoonlijk, maar ook telefonisch en via e-mail. Aandachtig luisteren naar hun wensen en het verlenen van de best mogelijke service vind ik belangrijk. Mijn ervaring heb ik opgedaan in het bedrijfsleven waar ik jarenlang met klanten, persoonlijke- en privacygevoelige informatie heb gewerkt. Als zelfstandig ondernemer ondersteun ik verschillende bedrijven bij hun administratieve werkzaamheden. Sinds 1 januari 2019 doe ik dat met veel plezier ook voor Heart Systems. De combinatie van werken voor en werken met mensen vind ik fijn.

Naast deze administratieve werkzaamheden heb ik mensen begeleid en onderwezen en dat doe ik nog steeds. Wat betreft werken bij Heart Systems vind ik het een pluspunt dat ik er de NLP Practitioner, NLP Masterpractitioner en de IEMT-opleiding heb gedaan. Ik weet dus ‘hoe het werkt’ bij en met Chantal. Ik ken de ruimte, de manier van lesgeven en de persoonlijke groei die je doormaakt als je aan de opleidingen deelneemt. Naast deze opleidingen heb ik in het verleden vele andere opleidingen op het gebied van gezondheid en begeleiding gevolgd.

Assistenten

Binnen de NLP-opleidingen worden trainers en studenten geassisteerd door NLP-Masters.