Heart Systems Nederland in Zuid Limburg

Heart Systems Nederland is in 1997 opgericht door Ghata Roozen. Vijftien jaar lang heeft zij het instituut met passie en liefde vormgegeven. Per 1 januari 2012 is het instituut overgedragen aan co-trainer Chantal Bieshaar. Sinds deze datum is Chantal Bieshaar eigenaar en hoofdtrainer van Heart Systems Nederland en is het instituut gevestigd in Geulle te Zuid Limburg (vlakbij Maastricht-Airport).

Volg je een opleiding bij ons, dan kies je voor veel aandacht voor de persoon en de praktijk. Gelegen in het heuvelachtige Limburg in Geulle heeft Heart Systems haar eigen locatie met trainingsruimtes. Deze worden gekenmerkt door een bijzonder karakter en een sterk persoonlijke touche.

Er wordt veel aandacht en liefde besteed aan de lunch en we zijn als enige gebruiker aanwezig. Hierdoor kunnen we gebruik maken van alle beschikbare ruimtes en een schitterende tuin. De locatie sluit daardoor perfect aan op de manier waarop wij graag invulling geven aan onze opleidingen.

Daarbij ligt het op steenworp afstand van Maastricht (Zuid Limburg), een schitterende stad met veel historie en gezelligheid.