Accreditaties Systemisch werken

< img height="1" width="1" style="border-style:none;" alt="" src="//googleads.g.doubleclick.net/pagead/viewthroughconversion/823577856/?guid=ON&script=0"/>< /div> De training Systemisch Werken wordt gegeven door Emmely Faessen van EM Coaching & Training. Voor de training Systemisch Werken gelden de volgende accreditaties:

NOBCO

De Nederlands Orde van Beroeps Coaches heeft 105 PE uren toegekend aan de training Systemisch Werken.  De opleiding is op de NOBCO website opgenomen met als kenmerk 180426-EM-032. De toekenning is geldig tot en met 14-5-2020.

Cursisten die de training Systemisch werken afronden, dienen dit kenmerk te gebruiken op het moment dat zij de PE uren indienen ten behoeve van hun (her)certificatie/herregistratie bij de NOBCO. De NOBCO accreditatie staat op naam van EM Coaching & Training.

CRKBO

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Heart Systems heeft een CRKBO-registratie waardoor onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW. Meer informatie over de CRKBO is beschikbaar via: www.crkbo.nl.