Accreditaties NLP opleidingen

NEW YORK TRAINING INSTITUTE

Voor de inhoud van de NLP opleidingen is Heart Systems erkend door het Arcturus Internationaal Trainingsinstituut voor bewustwording, communicatie en NLP. Om deze reden volgen wij met onze opleidingen de richtlijnen van het New York Training Institute.

NVNLP

logo@2x

NVNLP staat voor de Nederlandse Vereniging voor NLP. De NVNLP heeft als doel de kennis over en de kwaliteit van NLP te bevorderen. Heart Systems Nederland staat sinds 1998 bij de NVNLP geregistreerd als NLP Opleidingsinstituut. De certificaten van de aangesloten trainers zijn internationaal erkend en op de site van de NVNLP terug te vinden.
Hierdoor is ook het accreditatie certificaat van Heart Systems Nederland erkend en behoort verdere scholing elders tot de mogelijkheden. Meer informatie over de NVNLP is beschikbaar via: www.nvnlp.nl.

SKJ

SKJ_logo-e1525093474269SKJ staat voor Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. Meer informatie over dit register is terug te vinden op: www.skjeugd.nl. De NLP Practitioner (SKJ200772) is goedgekeurd door de accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Jeugd in de categorie Opleidingstraject Jeugdzorgwerker – Opleidingstraject – Geaccrediteerde opleidingen. De accreditatie is van toepassing op de NLP Practitioner opleiding, gaat in per 1-1-2018 en zal per 1-1-2021 eindigen. Het aantal accreditatiepunten dat is toegekend is: 182.00. Meer informatie: www.skjeugd.nl

VIV

VIV-logo100 (3)

VIV staat voor Vereniging Integrale Vitaliteitskunde. Sinds mei 2013 heeft Heart Systems Nederland het certificaat van de VIV waardoor onze NLP Practitioner en NLP Masterpractitioner (samen 1 x C) voldoen aan de door de VIV gestelde kwaliteitseisen. Meer informatie over de VIV is te vinden via www.vivnederland.nl

 

CRKBO

CRKBO_Instelling

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Heart Systems heeft een CRKBO-registratie waardoor onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW. Meer informatie over de CRKBO is beschikbaar via: www.crkbo.nl.