Accreditaties NLP opleidingen

NVNLP

NVNLP staat voor de Nederlandse Vereniging voor NLP. De NVNLP heeft als doel de kennis over en de kwaliteit van NLP te bevorderen. Heart Systems Nederland staat sinds 1998 bij de NVNLP geregistreerd als NLP Opleidingsinstituut. De certificaten van de aangesloten trainers zijn internationaal erkend en op de site van de NVNLP terug te vinden.

Hierdoor is ook het accreditatie certificaat van Heart Systems Nederland erkend en behoort verdere scholing elders tot de mogelijkheden. Meer informatie over de NVNLP is beschikbaar via: www.nvnlp.nl.

NEW YORK TRAINING INSTITUTE

Voor de inhoud van de NLP opleidingen is Heart Systems erkend door het Arcturus Internationaal Trainingsinstituut voor bewustwording, communicatie en NLP. Om deze reden volgen wij met onze opleidingen de richtlijnen van het New York Training Institute.

VIV

VIV staat voor Vereniging Integrale Vitaliteitskunde. Sinds mei 2013 heeft Heart Systems Nederland het certificaat van de VIV waardoor onze NLP Practitioner en NLP Masterpractitioner (samen 1 x C) voldoen aan de door de VIV gestelde kwaliteitseisen. Meer informatie over de VIV is te vinden via www.vivnederland.nl

CRKBO

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Heart Systems heeft een CRKBO-erkenning waardoor onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW. Meer informatie over de CRKBO is beschikbaar via: www.crkbo.nl.

CRKBO_Instelling

logo_nvnlpVIV-logo100 (3)