Training Systemisch kijken naar jezelf

Soms doe je zo hard je best om iets te veranderen in je leven en wil het maar niet lukken. Of je denkt dat je iets opgeruimd hebt en enige tijd later loop je opnieuw tegen datzelfde of iets soortgelijks aan. Dan lijkt het wel alsof het gewoon niet zo mag of kan zijn. Als dit je bekend voorkomt, dan is het zinvol om eens met een systemische bril op te kijken naar wat er aan de hand is.

Iedereen maakt deel uit van een systeem. Je hebt je familie waar je uit voortgekomen bent, je vrienden en je werk, of je sportvereniging, om maar eens een paar systemen te noemen. Tijdens deze 3-daagse training nemen we je mee op een ontdekkingsreis door jouw eigen systeem: je eigen familiesysteem.

Je ontdekt waarom je leeft en je gedraagt zoals je op dit moment doet. Hoe het komt dat je beslissingen wel of niet neemt en op welke manier. Wat ten grondslag ligt aan het feit dat er steeds opnieuw dezelfde hindernissen op je pad liggen. Of waarom je vastloopt in je werk, met je partner of met je kinderen.

Ontdek jouw systeem, hoe je gevormd bent en wat dat voor jou op dit moment betekent. Vergaar inzichten. Maar vooral: los zaken op waar je tegenaan loopt. Werk aan het vergroten of realiseren van de flow in je leven.

Waarom deelnemen?

Dit is een uitgelezen kans om inzicht te krijgen in waar je vandaan komt en hoe dat jouw leven van alledag beïnvloedt. Je gaat heel praktisch aan de slag om elke ontwikkelingsfase, zoals gedefinieerd door Wilhelm Reich en Alexander Lowen, te doorgronden. Zodat je weet waar jouw overtuigingen vandaan komen. Immers, datgene wat jij gelooft over jezelf en je omgeving, bepaalt hoe je acteert en hoe je je gedraagt. Goed om eens te kijken waar die overtuigingen vandaan komen en om na te gaan of ze je wel helpen.

Het is niet alleen een “oh, zit dat zo”, maar vooral ook de kans om die dingen in je leven op te ruimen waar je last van hebt.

Voor wie?

Voor iedereen die meer wil weten over systemisch werken. Voor iedereen die meer wil weten over karakterstructuren en hoe die je gevormd hebben. En natuurlijk voor iedereen die praktisch aan de slag wil met het verkrijgen van inzichten en het opruimen van overtuigingen die niet dienend zijn.

Het zijn vooral praktische dagen. Je krijgt natuurlijk wel uitleg over het familiesysteem, over de karakterstructuren en over het hoe en wat van overtuigingen. Maar je gaat vooral ervaren wat deze voor jou betekenen.

Daarin combineren we opstellingswerk met NLP en karakterstructuren. Voor de kers op de taart kom je een enkele keer ook lichaamswerk tegen.

Wat je nodig hebt om het meeste uit deze workshop te halen zijn een open mind en levenshouding richting jezelf en je medecursisten.

Daarnaast is deze 3 daagse training een verplicht onderdeel van de Training Systemisch Werken.

Meer informatie over Systemisch werken, download het ebook
Meer informatie over Heart Systems, klik HIER

Aanvullende informatie

Je gaat vooral praktisch aan de slag met het verkennen van jouw systeem van herkomst en de invloed die dat heeft op je leven van vandaag. Iedere dag krijg je waar nodig theoretische uitleg en onderzoek je aan de hand van de karakterstructuren de verschillende ontwikkelingsfasen in je leven. Per structuur krijg je handreikingen om daar waar gewenst of nodig, heling te laten plaatsvinden.

Data

2019

Er volgen nieuwe data voor 2019. Mocht je interesse hebben om aan deze masterclass deel te nemen, laat ons dit dan alvast weten via het contactformulier.

Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantal deelnemers: 6-12 deelnemers

Trainer:
Deze training wordt gegeven door Emmely Faessen. Meer informatie? Neem contact op met Emmely via telefoonnummer 06-20927106 of via emmely.faessen@heartsystems.nl.

Investering

De investering voor deze training is €525,- (BTW vrijgesteld). Dit is inclusief locatie, documentatie/schrijfmateriaal, koffie, thee en lunch.
In overleg is betaling van het totale factuurbedrag in termijnen mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Locatie

De training wordt gegeven bij Heart Systems Nederland, Hussenbergstraat 25, te Geulle, een schitterende locatie gelegen in een bosrijke omgeving in het heuvelachtige Zuid Limburg (vlakbij Maastricht-Airport). De locatie heeft een zeer bijzonder karakter en een sterk persoonlijke touche. Er wordt veel aandacht en liefde besteed aan de geheel verzorgde gezamenlijke lunch en we zijn als enige gebruiker aanwezig. Het is mogelijk om gebruik te maken van meerdere ruimtes en te genieten van een heerlijke tuin.