Grip op Grenzen

In contact met onze omgeving hebben we continu met grenzen te maken. Grenzen tussen jou en de ander.
Grenzen laten ons toe om informatie en emoties uit te wisselen met behoud van onze eigen identiteit. Het is een vorm van verbinding.

 

Maar wat kun je doen als je worstelt met je eigen grenzen, als die verbinding met de ander je te veel energie kost, je te vaak geraakt wordt door wat de ander zegt of de ander te makkelijk over jouw grenzen heen gaat?

 

Wat als je merkt dat je te gemakkelijk versmelt met de emoties van de ander? Of dat je muren nodig hebt om jezelf af te schermen omdat je niet goed weet hoe je jezelf op een gezonde manier kunt afgrenzen?

Wat brengt Grip op Grenzen mij?

Tijdens deze training ga je:

 

  • ontdekken wat jouw waarden en die van anderen zijn en hoe dezelfde waarden van elkaar kunnen verschillen;
  • leren hoe je deze waarden bij jezelf en anderen kunt opvragen om op een andere manier met discussies en conflicten om te kunnen gaan;
  • ontdekken wat grenzen zijn en welke verschillende soorten grenzen er zijn;
  • ervaren hoe mensen die goed zijn in grenzen stellen, grenzen DOEN. En dat gaan niet alleen om NEE zeggen!
  • aan de slag met je eigen grenzen.
  • Je krijgt praktische vaardigheden mee, waar je meteen in de praktijk mee aan de slag kunt.

icon_opleiding-f

Voor wie?

 

Grip op Grenzen is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling. Om deel te nemen dien je minimaal 18 jaar te zijn en verwachten we dat je een MBO+ denkniveau hebt

Praktische informatie

Investering & Data

 

Deze workshop wordt momenteel omgezet naar een online training. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden, laat dan een bericht achter via het contactformulier. Zodra deze workshop online gaat, sturen we dan een bericht.

De workshop Grenzen kan ook apart geboekt worden als bedrijfstraining voor medewerkers (maximaal 10). Neem hiervoor contact met op ons via het contactformulier.

 

Locatie

 

We maken gebruik van de trainingsruimtes van Heart Systems Nederland, Hussenbergstraat 25, te Geulle, een schitterende locatie gelegen in een bosrijke omgeving in het heuvelachtige Zuid Limburg (vlakbij Maastricht-Airport). Kijk HIER voor een impressie van de locatie.

Accreditaties

NVNLP

NVNLP staat voor de Nederlandse Vereniging voor NLP. De NVNLP heeft als doel de kennis over en de kwaliteit van NLP te bevorderen. Heart Systems Nederland staat sinds 1998 bij de NVNLP geregistreerd als NLP Opleidingsinstituut. De certificaten van de aangesloten trainers zijn internationaal erkend en op de site van de NVNLP terug te vinden. Hierdoor is ook het accreditatie certificaat van Heart Systems Nederland erkend en behoort verdere scholing elders tot de mogelijkheden. Meer informatie over de NVNLP is beschikbaar via: www.nvnlp.nl.

crkbo-logo

CRKBO

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Heart Systems heeft een CRKBO-registratie waardoor onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW. Meer informatie over de CRKBO is beschikbaar via: www.crkbo.nl.

X