Data en investering

Deze workshop wordt een aantal keer per jaar gegeven. De workshop Grenzen kan ook apart geboekt worden als bedrijfstraining voor medewerkers (maximaal 10). Neem hiervoor contact met op ons via het contactformulier.

 

In verband met de RIVM maatregelen van de overheid zullen onze – in eerste instantie lopende – opleidingen (tenzij de maatregelen weer aangescherpt worden) vanaf 1 juni in aangepaste vorm langzaam weer opgestart worden. Voorafgaand aan iedere opleiding/training zal een Coronaprotocol verstrekt worden met duidelijkheid omtrent de op locatie geldende maatregelen.

 

Data 2020

Dinsdag 6 november 2020

 

Tijdstip
9.30-17.30 uur

 

Mocht je deze datum niet kunnen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of like onze facebook pagina om op de hoogte te worden gehouden van de nieuwe data.

 

De kosten voor de 1 daagse workshop Grenzen zijn 165 euro (btw vrij). Dit is inclusief locatie, documentatie, koffie/thee.

We starten met minimaal zes deelnemers en er geldt een maximum van 10 deelnemers voor deze workshop. In verband met de RIVM maatregelen geldt er op dit moment een maximum van 8 deelnemers.

Locatie

De opleiding wordt gegeven bij Heart Systems Nederland, Hussenbergstraat 25, te Geulle, een schitterende locatie gelegen in een bosrijke omgeving in het heuvelachtige Zuid Limburg (vlakbij Maastricht-Airport).

 

De locatie heeft een zeer bijzonder karakter en een sterk persoonlijke touche. Er wordt veel aandacht en liefde besteed aan de geheel verzorgde gezamenlijke lunch en we zijn als enige gebruiker aanwezig. Het is mogelijk om gebruik te maken van meerdere ruimtes en te genieten van een heerlijke tuin. Meer informatie over de locatie klik HIER.

X