De weg naar meer geluk en balans

NLP is niet alleen een onontbeerlijke aanvulling op het instrumentarium van professionals en leidinggevenden, maar is van grote waarde voor iedereen die het maximale uit zichzelf of anderen wilt halen. Waar mensen vasthouden aan zekerheden en vastgeroest lijken in hun oude patronen, biedt NLP een oplossing. NLP geeft inzicht in weerstanden en overtuigingen en helpt deze om te buigen en/of los te laten.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en geeft inzicht in communicatie in de breedste zin van het woord. De uitspraak dat ervaring is wat we er zelf van maken, wordt met NLP sterk onderbouwd. NLP kan helpen het leven te leven, te leren en te veranderen. NLP is breed toepasbaar voor persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling en voor persoonlijke groei.

You must be the change you want to see in the world’ – Mahatma Ghandi

NLP helpt je om de wisselwerking tussen gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedrag te herkennen en die zo te veranderen dat je potentieel tot bloei komt. Je krijgt inzicht in hoe je waarneemt, het maakt je bewust van de manier waarop je je zelf- en wereldbeeld creëert en dat vervolgens tot uitdrukking brengt in je gedrag, emoties en taal.
Gedrag hangt natuurlijk ook samen met de context waarin je je bevindt. Ook daar geeft NLP meer duidelijkheid in. Waarom kun je in de ene context de hele wereld aan en voel je je in de andere context onzeker?

Uitgangspunt hierbij is dat jij zelf aan het roer staat. Jij bent de regisseur van je eigen leven en dus in staat om iets anders te creëren.

5 manieren waarop NLP je leven kan verrijken.
Videolink NLP
Videolink Communicatiemodel
Overzicht opleidingen