Accreditaties NLP opleidingen

 

NEW YORK TRAINING INSTITUTE

De trainer van de NLP opleidingen is gecertificeerd door het Arcturus Internationaal Trainingsinstituut voor bewustwording, communicatie en NLP. Arcturus volgt met zijn opleidingen de richtlijnen van het New York Training Institute. Om deze reden volgt Heart Systems eveneens de richtlijnen van het New York Training Institute.

 

NVNLP

 

 

NVNLP staat voor de Nederlandse Vereniging voor NLP. De NVNLP heeft als doel de kennis over en de kwaliteit van NLP te bevorderen. Heart Systems Nederland staat sinds 1998 bij de NVNLP geregistreerd als NLP Opleidingsinstituut. De certificaten van de aangesloten trainers zijn internationaal erkend en op de site van de NVNLP terug te vinden. Hierdoor is ook het accreditatie certificaat van Heart Systems Nederland erkend en behoort verdere scholing elders tot de mogelijkheden. Meer informatie over de NVNLP is beschikbaar via: www.nvnlp.nl.

CRKBO

 

 

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Heart Systems heeft een CRKBO-registratie waardoor onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW. Meer informatie over de CRKBO is beschikbaar via: www.crkbo.nl.

X